Web Analytics
More
    Reklāma

    Jau 20. reizi Rīgā norisināsies testēšanas ekspertu konference TAPOST

    Jaunākie raksti

    Viena no reģionā vadošajām testēšanas profesionāļu konferencēm TAPOST (Theory and Practice of Software Testing) šī gada rudenī atzīmēs savu 20. gadadienu ar līdz šim vērienīgāko satura programmu. Konference norisināsies 8.-10. oktobrī Latvijas Nacionālajā bibliotēkā, pulcējot simtiem starptautisku dalībnieku un augsta līmeņa testēšanas un programmu izstrādes ekspertu. Konferences šī gada tēma ir “Test Fast & Benefit Continuously” (Testē ātri un iegūsti nepārtraukti).

    Reģistrācija konferencei un plašāka informācija: https://ej.uz/TAPOST2019registration

    Reklāma

    TAPOST konference 8. oktobrī sāksies ar hakatonu, kurā komandas demonstrēs savas spējas ierobežotā laika posmā atrisināt testēšanas automatizācijas uzdevumu, izstrādāt testēšanas plānu, kā arī nodrošināt nepieciešamo kvalitāti procesā. Dalība hakatonā ir bez maksas.

    Hakatonam var reģistrēties šeit: https://ej.uz/TAPOSThackathon

    Konferences otrajā dienā, 9. oktobrī, norisināsies profesionāļu vadītas meistarklases. Apmeklētājiem būs iespēja kopā ar testēšanas un programmatūru izstrādes profesionāļiem iegūt jaunas zināšanas “TAPOST 2019” ietvaros rīkotajās mācību darbnīcās par tādām tēmām kā testēšanas automatizācija, robotika un kritiskā analīze testēšanas procesā.

    Turpretī 10. oktobrī uz skatuves ar lekcijām uztāsies pieredzējuši nozares profesionāļi, to skaitā Maikls Boltons (Michael Bolton), Gvena Stjuarte (Gwen Stewart), Raiena Luisa (Rhian Lewis), Ingo Filips (Ingo Philipp), Seretta Gamba (Seretta Gamba), Ģirts Baltaisbrencis, Silards Šells (Szilárd Széll), Rojs de Kleins (Roj de Kleijn), Gaspars Nagi (Gáspár Nagy) un citi. Šogad īpaša uzmanība tiks veltīta testēšanas automatizācijas paātrināšanai, kā arī tiks apspriests, kā ātrāks un efektīvāks darbs sniedz nepārtrauktus ieguvumus ilgtermiņā. Konferences ievadā Maikls Boltons un Ingo Filips sniegs ieskatu nozares attīstībā.

    “Zīmīgi, ka TAPOST šogad norisināsies jau 20. reizi. Saglabāt savu aktualitāti divas desmitgades ir ievērojams panākums jebkuram pasākumam, jo īpaši IKT nozarē, kur tēmas un tendences mainās ļoti strauji. Tas ir pierādījums, ka testēšanai un kvalitātei ir ļoti liela nozīme gan lokāli, gan starptautiski, un TAPOST konference ir pierādījusi sevi kā nozīmīga nozares profesionāļu tikšanās vieta, kur apmainīties ar pieredzi un zināšanām” stāsta Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācijas (LIKTA) prezidente Signe Bāliņa

    “Programmatūras kvalitāte un testēšana aizvien nezaudē savu nozīmi. Mūsdienās, sistēmām kļūstot sarežģītākām, un, uzticot tām arvien augstāku automatizācijas un lēmumu pieņemšanas līmeni, programmatūras testētāju profesija kļūst vēl atbildīgāka. Ikgadējā testēšanas konference palīdz augt profesionāli, iegūt jaunas zināšanas un iedvesmu nākotnes izaicinājumiem,” papildina Gatis Ošs, Latvijas IT Klāstera valdes priekšsēdētājs.

    Līdz 31. jūlijam ir iespējams iegādāties TAPOST 2019 konferences biļetes par īpašu cenu: EUR 90.00 par konferences dienu, vai EUR 210.00 par dalību gan konferencē, gan meistarklasēs.

    Biļetes var iegādāties mājas lapā: http://www.tapost.org/

    TAPOST konference ir vienīgā oficiālā Starptautiskās Programmatūras testēšanas kvalifikācijas padomes (ISTQB) konference Baltijas valstīs. Konferenci organizē LIKTA un Latvijas IT Klāsteris.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma