Web Analytics
More
    Reklāma

    Google izziņo papildinātās realitātes brilles Glass Enterprise Edition 2

    Jaunākie raksti

    Google tikko izziņojusi jaunas papildinātās realitātes brilles Glass Enterprise Edition 2, kas būs iegādājamas par 999 dolāriem. Glass Enterprise Edition 2 ir jauns procesors, uzlabota kamera, USB Type-C pieslēgvieta un vairāki citi jaunumu.

    Glass Enterprise Edition 2 nebūs pieejamas plašākai publikai, jo Google negrasās pieļaut tās pašas problēmas, kas vajāja pirmās paaudzes papildinātās realitātes brilles Glass. No pirmās paaudzes Glass brillēm Google atteicās 2015. gada sākumā. Pēc tam kādu laiku tika saņemtas pāris baumas par jaunu Glass sēriju, bet tā arī Google jaunas viedās brilles nepiedāvāja.

    Reklāma

    Glass Enterprise Edition 2 dizains nav daudz mainīts, brilles darbina Qualcomm Snapdragon XR1 procesors. Glass Enterprise Edition 2 piedāvā pāris papildinātās realitātes elementus, tās nav tik sarežģītas un lielas kā Microsoft HoloLens. Glass Enterprise Edition 2 darbība pamatā paļaujas uz Google Lens programmatūru, kas pielāgota izmantošanai brillēs.

    Google izlaidīs Glass Enterprise Edition 2 sadarbībā ar Smith Optics, lai piedāvātu kvalitatīvu briļļu rāmjus. Glass Enterprise Edition 2 darbina Android operētājsistēma ar Android Enterprise Mobile Device Management atbalstu.

    Jaunās Glass Enterprise Edition 2 brilles būs pieejamas tikai uzņēmumiem, tās varēs izmantot mediķi, rūpnīcu strādnieki un citi profesionāļi. Glass Enterprise Edition 2 cena būs 999 dolāri.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma