Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei atliek plānoto jaunā klēpjdatora izziņošanu

    Jaunākie raksti

    Huawei viedtālruņu divīzijas vadītājs Ričards Ju (Richard Yu) apstiprinājis, ka uzņēmumam nācies uz nenoteiktu laiku atlikt MateBook klēpjdatora oficiālu izziņošanu. Huawei jau bija nospraudis pagaidām nezināma modeļa MateBook izziņošanu CES Asia norises laikā Šanhajā.

    Noprotams, ka Huawei tomēr nav saņēmis atļauju šobrīd izlaist jaunus produktus ar Microsoft programmatūru un Intel procesoriem. Ja Huawei paliks tā sauktajā ASV noteiktajā ierobežojumu sarakstā (US Entity List), varam MateBook datoru tā arī nekad neieraudzīt.

    Reklāma

    Ziņas par Huawei klēpjdatoru un viedtālruņu ražošanas apjomu samazināšanu vai pat pilnīgu apturēšanu pienākušas no vairākiem avotiem. Pagaidām Huawei ir tikai izteicies, ka viedtālruņu ražošanas apjomu samazināšana nav notikusi.

    Lai arī Huawei to cenšas šobrīd neuzsvērt, klēpjdatori ir lielākais uzņēmuma privātpersonu biznesa novirziens ASV.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Juris Saukāns
    13.06.2019 16:32

    Nu, ko tauta par to domā?

    18.06.2019 13:08

    Es ļoti vēlētos, lai kāds beidzot parādītu kādus pierādijumus visiem šiem pārmetumiem. Pārāk ilgi ir dumi bez uguns… Google; MS; Facebook atklāti vāc un glabā (Pārdod?) lietotāju datus, šiem nekas! Huawei ir tikai pieņēmumi ka viņi to dara, šiem uzreiz sankcijas. kautkā biški hipokratiski tas viss.

    Kursors.lv
    18.06.2019 13:16
    Reply to  emils lasmanis

    Tā nu ASV cīnās par savu ietekmi.

    Reklāma