Web Analytics
More
    Reklāma

    EaseUS Todo Backup Home programmas apskats

    Šis raksts ir tapis sadarbībā ar EaseUS.

    Jaunākie raksti

    Lai arī dzīvojam laikmetā, kad savus datus varam ērti un lēti uzglabāt kādā no mākoņservisiem, savu aktualitāti nav zaudējusi arī datu rezerves kopiju veidošana uz lokālām ierīcēm, piemēram, atsevišķiem diskiem vai tīkla ierīcēm. Tāpēc var noderēt specializēta datu rezerves kopiju veidošanas programmatūra. Šodien apskatīsim mājas lietotājiem paredzēto EaseUS Todo Backup Home programmu.

    EaseUS ir ķīniešu uzņēmums, kas jau 14 gadus izstrādā datu rezerves kopiju veidošanas/atjaunošanas, datu pārsūtīšanas un disku nodalījumu pārvaldīšanas programmatūru. Respektīvi, EaseUS noteikti būs pieejams kāds produkts teju ikvienam mūsu ar datiem saistītajiem jautājumiem.

    Reklāma

    Konkrēti EaseUS Backup Home programmatūra ir pieejama kā mājas lietotājiem, tā arī ar plašāku funkcionalitāti arī biznesa lietotājiem. Programmu varam uzstādīt gan uz Windows, gan macOS darbinātiem datoriem. Šo programmu var bez maksas izmēģināt ar ierobežotu funkcionalitāti.

    Ja vēlamies to izmantot ikdienā, tad 1 gada licence maksā 29.95 ASV dolārus, 2 gadu licence – 39.95 dolārus, bet laika ziņā neierobežotās licences maksa ir 59 dolāri. Kursors.lv lasītājiem esam sarūpējuši 50% atlaidi šai noderīgajai programmai.

    Atverot programmas galveno logu, uzreiz redzēsim informāciju par veiktajām datu rezerves kopijām vai uzdevumiem, kas vēl ir procesā.

    Ar EaseUS Todo Backup Home programmu varam veidot datu rezerves kopijas visiem diskiem pilnībā, to nodalījumiem, sistēmai ar visiem iestatījumiem, kā arī atsevišķiem failiem un to mapēm. Programmas maksas versijā ir iespēja veidot datu rezerves kopijas arī Microsoft Outlook e-pasta kontiem vai to daļām. Tāpat programmas maksas versijā tiek piedāvāta iespēja klonēt esošās sistēmas datus uz citu datoru.

    Programma piedāvā iespēju kompresēt datu rezerves kopiju, lai tā aizņemtu mazāk vietas, kā arī iestatīt paroli, lai datiem neviens netiktu klāt bez mūsu ziņas. Tāpat iestatījumu sadaļā varam norādīt, cik daudz sistēmas resursu veltīt šim darbam, kā arī maksas versijā iestatīt papildus komandas, noteikt kādus failus neiekļaut datu rezerves kopijās un iestatīt e-pastu paziņojumus.

    Datu rezerves kopiju veidošanai varam iestatīt grafiku, kā arī to tipu. Piemēram, varam katru reizi kopēt pilnīgi visus failus vai arī tikai izmaiņas. Programmas maksas versijā tiek piedāvāta iespēja veidot datu rezerves kopijas atkarībā no dažādiem sistēmas notikumiem, piemēram, kad lietotājs izslēdz savu datoru.

    Programma uzskatāmi parāda datu rezerves kopēšanas statusu galvenajā programmas logā, kā arī piedāvā plašāku informāciju par datu atgriešanu. Pēc šī procesa beigām varam iestatīt datora pārstartēšanu vai izslēgšanu.

    Programma datu rezerves kopijas saglabā atsevišķos PBD failos, ko pēc tam var ērti pārkopēt uz citu datoru vai no kuriem var ērti atvērt un atgriezt nepieciešamos failus.

    Papildus EaseUS Todo Backup programma piedāvā iespēju pārbaudīt datu rezerves kopijas failus, lai pārliecinātos, ka tie nav bojāti un tos varēs atjaunot. No programmas var ieslēgt arī PreOS, kas ir Linux operētājsistēma un tajā var iestartēties, ja mūsu Windows instalācijai kaut kas atgadās. No PreOS varēsim atgriezt sistēmas nodalījumu un tādējādi mēģināt salabot problēmu. Vēl viena noderīga funkcija ir Wipe Data, jeb datu dzēšanas rīks, kas ļaus droši izdzēst datus diskos vai USB zibatmiņās.

    Īsumā esam iepazinušies ar EaseUS Todo Backup programmu, kas mums var palīdzēt drošībā uzturēt savus datus. Manuprāt, tā ir vienkārši un saprotami lietojama un labi dara sev uzticētos uzdevumus. Programmas bezmaksas versija nodrošina svarīgākās funkcijas, bet, ja mums ir nepieciešamība pēc Outlook e-pastu saglabāšanas vai vēlamies atfiltrēt kopējamos failus, tad varam šo programmu iegādāties. Kursors.lv lasītājiem esam sarūpējuši 50% atlaidi šai noderīgajai programmai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma