Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS Republic of Gamers izziņo ROG Strix Carry datorpeli

    Jaunākie raksti

    ASUS Republic of Gamers sērijas datoru aksesuārus papildinājusi kabatas izmēra ROG Strix Carry datorpele, kas paredzētu datorspēļu entuziastiem. ROG Strix Carry datorpele nodrošina 1 ms reakcijas ātrumu un vairāk nekā 400 stundu (Bluetooth LE) vai 300 stundu (2.4 GHz) darbību ar vienu uzlādi.

    ROG Strix Carry datorpele tikusi pie Pixart PMW3330 7200-dpi optiskā sensora, kā arī lietotājs varēs nomainīt peles galveno divu pogu Omron slēdzīšus uz sev piemērotākiem. ROG Strix Carry datorpeles komplektā iekļauti vēl divi Omron slēdzīši.

    Reklāma

    Strix Carry datorpele kopā ar SmartHop tehnoloģiju skenē 2.4 GHz frekvenci, meklējot pēc traucējumiem, lai izvēlētos visatbilstošāko kanālu datu pārraidei starp ROG Strix Carry peli un datoru.

    Strix Carry pele izmanto Armoury II programmatūru, lai pielāgotu peles darbību. Tāpat Armoury II programmatūra ļauj kalibrēt peles darbību uz dažādām virsmām. ROG Strix Carry datorpelē ir iebūvēta atmiņa, lai vienu reizi to iestatot, peli varētu bez raizēm lietot arī kopā ar citu datoru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma