Web Analytics
More
    Reklāma

    Google, iespējams, cenšas glābt Huawei no Android zaudējuma

    Jaunākie raksti

    Derētu uzreiz pateikt, ka diez vai Google šaušalīgu uztrauc kaut kas cits, kas nav saistāms ar Google reklāmu ieņēmumiem un iespēju analizēt lietotāju datus.

    Lai arī kā nebūtu – tiek ziņots, ka Google varētu būt iesaistījusies Huawei glābšanā no Android licences izmantošanas iespēju zaudēšanas. Baumas norāda, ka Google sagatavojusi ASV valdībai argumentāciju, lai Huawei drīkstētu bez ierobežojumiem izmantot Android licenci. Arguments ir visai vienkāršs – pilna Android licence ir mazāks drauds drošībai par kaut kādu Android hibrīda versiju, ko šobrīd, iespējams, gatavo Huawei.

    Reklāma

    Sasteigta Huawei operētājsistēma nozīmētu tikai to, ka tajā iespējams ietvert ne tikai Ķīnas valdības pasūtījumus, bet šādā operētājsistēmas hibrīdā var iemitināties arī ļaunatūra no citām pusēm. Turklāt jau šobrīd Huawei viedtālruņu pārdošana ASV ir liegta, tāpēc nav nekāda saprātīga iemesla neļaut Huawei Android izmantošanu valsts drošības vārdā.

    Ja Huawei zaudē Android licenci, tas vienlaikus nozīmē zaudētus Google servisus un Google Play Protect aizsardzību. Lietotnes vairs nenāks no Google Play Store, kas arī uzskatāms par būtisku drošības apdraudējumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    10.06.2019 15:04

    *Lietotnes vairs nenāks no Google Play Store, kas arī uzskatāms par būtisku Gpeļņas apdraudējumu.

    Kristaps Ķēdis
    10.06.2019 17:05

    Tak nafig to Vaveju… gribēja d*sā kādam ielīst un dabūja, ko gribēja. Tagad, redz, otrs d*sā līdējs palīdz, lai tikai, redz, nezaudētu kārtējo peļņas devu. Nauda dara savu.

    Nezinītis
    11.06.2019 01:20

    Par ko ir runa?
    Kas ir vavejs?

    digitalk
    11.06.2019 02:22
    Reply to  Nezinītis
    Huawei lietotajs.
    11.06.2019 11:24

    Tu tak esi mudaks. Vispirms iemācies rakstīt un izlien no savas suņu būdas ārā pirms kaut ko čīksti apkārt.

    Reklāma