Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS izziņo ROG Phone 2, viedtālrunis top sadarbībā ar Tencent Games

    Jaunākie raksti

    ASUS paziņojis, ka tiešām top ROG Phone 2 spēlēm paredzētais viedtālrunis, oficiāli arī izziņota sadarbība ar Ķīnā bāzēto spēļu izdevēju Tencent Games, ko mēs plašāk pazīstam ar spēli PUBG jeb PlayerUnknown’s Battlegrounds.

    Tencent Games drīzumā izdos arī Call of Duty Mobile spēli viedtālruņiem.

    Reklāma

    ASUS partnerība ar Tencent Games veidota, lai būtu iespējams optimizēt viedtālruņa dizainu un ātrdarbību spēlīšu dzenāšanai. Ja neskaita sadarbību ar Tencent, ASUS pagaidām neko citu par ROG Phone 2 nav izstāstījis.

    Pirmās paaudzes ASUS ROG Phone ir Snapdragon 845 procesors, kuram palielināta takts frekvence no standarta 2.8 GHz līdz 2.96 GHz. Viedtālrunim ir 6.0 collu AMOLED 2160 x 1080 ekrāns ar HDR atbalstu, turklāt ekrānam ir 90 Hz attēla atsvaidzes ātrums. Razer Phone ir 120 Hz ekrāns, bet tas ir veidots IPS tehnoloģijā. Viedtālrunim ir 4000 mAh akumulators. ASUS ROG Phone saņēmis pilnu saderību ar ASUS Aura Sync – vari midžināt iebūvētās LED RGB gaismiņas kopā ar ASUS ROG galddatora aksesuāriem. ASUS Aura Sync nodrošina līdz piecu ASUS ROG Phone viedtālruņu gaismiņu sinhronizāciju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma