Web Analytics
More
    Reklāma

    Nākamnedēļ Liepājā norisināsies Copernicus hakatons

    Jaunākie raksti

    Zaļo un Viedo Tehnoloģiju Klasteris aicina ikvienu hakatona entuziastu piedalīties Copernicus hakatonam, kas šogad no 7. līdz 9. jūnijam norisināsies Liepājā, Coworking Liepāja mājīgajās telpās! 48 stundu laikā, dalībnieku izveidotās komandas sacentīsies savā starpā, lai rastu risinājumu dažādiem izaicinājumiem, izmantojot Copernicus satelītu datus! Pirmo trīs vietu ieguvēji tiks pie vērienīgām naudas balvām līdz pat 2000.00 EUR!

    Hakatonā aicināti piedalīties studenti, pētnieki, uzņēmēji vai vienkārši savas jomas lietpratēji, kuriem piemīt prasmes kādā no šīm jomām- mājaslapu izstrāde, programmēšana, grafiskais dizains, datu apstrāde un pētniecība, mārketings, uzņēmējdarbība, finanses, projektu vadība vai citās līdzvērtīgās jomās!

    Reklāma

    Hakatona laikā mēs fokusēsimies uz trīs galvenajām jomām – zemes monitorings, klimata pārmaiņas un jūru monitorings. Lai nedaudz ierobežotu Jūsu domu lidojumu, mēs esam izvirzījuši piecas tēmas:

    • Teritorijas monitorings- plūdu draudu noteikšanai;
    • Energoefektivitāte- siltumu zudumu noteikšana objektos, objektu monitorings;
    • Mobilitāte- satiksmes intensitātes monitorings, emisiju samazināšana;
    • Klimata pārmaiņu ietekme uz sabiedrību.
    • Zemes seguma izmaiņu tendences Latvijā.
    • Vietējo pašvaldību izaicinājumi, kurus Jums atklāsim pasākuma laikā!

    Tomēr mēs esam paredzējuši arī to, ka kāds no dalībniekiem varētu pieteikt pats savus izaicinājumus, tāpēc arī par to vari nesatraukties, mēs dosim Tev laiku, lai Tu varētu noprezentēt savu ideju un atlasīt spēcīgus komandas biedrus, kas tev palīdzēs šo ideju novest līdz gatavam risinājumam.

    Lai palīdzētu dalībniekiem sasniegt labus rezultātus, visa pasākuma laikā tiks nodrošināts mentoru un pieredzējušu ekspertu atbalsts, lai ne tikai attīstītu biznesa idejas, bet arī lai iegūtu un apstrādātu satelīta datus. Savukārt par dalībnieku modrību rūpēsies Latvijas 5G eksperts Neils Kalniņš.

    Pasākuma laikā Zaļo un Viedo tehnoloģiju Klasteris nodrošinās gan telpas, kur strādāt un radīt fantastiskas idejas, gan vietu, kur atpūsties un izgulēties. Tomēr, lai darba process un atpūtas laiks būtu pēc iespējas kvalitatīvāks, dalībnieki tiek aicināti ņemt līdzi savus datorus ar visiem nepieciešamajiem lādētājiem un guļammaisus atpūtas brīžiem.

    Kopā radīsim vienreizēju atmosfēru radošam darba procesam!

    • Norises vieta: Coworking Liepāja, Vecā Ostmala 24, Liepāja.
    • Norises laiks: No 7. līdz 9. jūnijam.
    • Dalība pasākumā bezmaksas!
    • Ar pasākuma dienas kārtību vari iepazīties šeit!
    • Reģistrācija pieejama šeit!
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma