Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin izlaiž jaunos Forerunner sērijas sporta pulksteņus

    Jaunākie raksti

    Garmin jaunā Forerunner līnija, kas piedāvā integrētas mūzikas iespējas, pilna krāsu spektra kartēšanu un paplašinātas sporta funkcijas, drošības un ierakstīšanas iespējas 1 tās populārajiem GPS viedpulksteņiem. Radīti, domājot par skrējēju, jaunie Forerunner — Forerunner 45, Forerunner 45S, Forerunner 245, Forerunner 245 Music un Forerunner 945 — ne tikai ieraksta skrējienu, bet uzrauga statistiku, analizē skaitļus ieskaitot sportista sniegumus, treniņu vēsturi, mērķus un vēl vairāk. Jaunā Forerunner sērija ir izstrādāta, lai apmierinātu visu skrējēju vajadzības neatkarīgi no tā, cik tālu vai ātri tie skrien.

    “Esam priecīgi par mūsu Forerunner līniju, atsvaidzinot un ieviešot dažiem mūsu vispopulārākajiem GPS skriešanas viedpulksteņiem ilgi gaidītos uzlabojumus,” teica Endrjū Silvers (Andrew Silver), Eiropas, Tuvo Austrumu un Āfrikas Garmin produktu menedžeris. “ Katrs jaunais Forerunner modelis ir saglabājis visas labākās funkcijas, kas piemīt tā priekšgājējiem un pievieno vēl vairāk iespēju, lai jūs varētu pilnībā koncentrēties uz treniņu procesu un uzticētu visus aprēķinus pulkstenim.”

    Reklāma

    Projektēts skrējējiem, katrs jaunais Forerunner iezīmē vieglu materiālu un intuitīvu 5-podziņu dizainu, kas ir viegli lietojamas ar vai bez cimdiem un jebkādos laikapstākļos. Pulksteņi ietver “vienmēr ieslēgts” režīmu, saules gaismā salasāmu displeju ar GPS, dienas aktivitāšu ierakstīšanu 2, viedos paziņojumus, plaukstas locītavas sirdsdarbības ātruma lasītāju un jaunus drošības un ierakstīšanas rīkus 1, kas ļauj lietotājiem koplietot savu reālā laika atrašanās vietu ar izvēlētām kontaktpersonām gadījumā, ja nepieciešama palīdzība. Neatkarīgi no tā, vai tas ir 5 km skrējiens vai kāds daudz garāks treniņš, jaunā Forerunner līnija ir savienojama ar Garmin treneri, bezmaksas treniņa plāniem, kas pielāgoti, pamatojoties uz skrējēja mērķiem un veiktspēju. Papildu 5 km plāniem Garmin lietotāji tagad var trenēties 10 km vai pus maratonam trīs skriešanas treneru – Džefa Galoveja (Jeff Galloway), Grega Mak Milena (Greg McMillan) un Eimijas Pārkersones- Mitčelas (Amy Parkerson-Mitchell) – vadīti un motivēti.

    Ar iezīmēm, kas raksturīgas katram modelim, jaunie Forerunner nodrošina galvenos skrējiena mērījumus, neatkarīgi no tā, vai viņš veic savus pirmos 5 km vai viņa sienu jau rotā dučiem finiša medaļu. Katrs pulkstenis ir izstrādāts ar mērķi gan formas, gan funkciju ziņā palīdzēt sportistiem trenēties gudrāk.

    Forerunner 45 un Forerunner 45S

    Radīts tiem, kas trenējas savām pirmajām sacensībām vai uzsāk jaunu treniņu plānu, viegli lietojams 45. sērijas Forerunner ir ideāls kompanjons ikdienas lietošanai- sirdsdarbības ātruma monitorings pie plaukstas locītavas un iebūvēts GPS, lai saglabātu ātrumu, attālumu, intervālus un vēl vairāk. Tiem, kam ir mazāka plaukstas locītava, Forerunner 45S ir 39 milimetru ietvars, salīdzinot ar Forerunner 45 – 42 milimetru ietvaru.

    Garmin Forerunner 45

    Pateicoties desmit populārākajiem aktivitāšu profiliem, Forerunner 45 sērija var izsekot vairāk nekā tikai skriešanai – tas aptvers braukšanu ar velosipēdu, elipsveida treniņu, kardio treniņu, jogas treniņus un citas darbības. Forerunner 45 sērija ir paredzēta nēsāšanai 24 stundas diennaktī, un tā pārrauga ikdienas soļu skaitu, attālumu, sadedzinātās kalorijas un miegu. Pateicoties diennakts stresa uzraudzībai un Body Battery ™ enerģijas monitoringam, lietotāji var koncentrēties uz savu labklājību un labāk plānot savu dienu, optimizēt savu laiku darbam un atpūtai. Forerunner 45 sērija ir nodrošināta akumulatora darbības laiku līdz 7 dienām SmartWatch režīmā un līdz 13 stundām GPS režīmā.

    Forerunner 245 un Forerunner 245 Music

    Izveidots uz viena no  Garmin populārākajiem GPS viedpulksteņiem, Forerunner 245 un Forerunner 245 Music ietver vēl vairāk datu un uzlabotu īpašību, lai palīdzētu sekmēt skrējēju rezultātus. Forerunner 245 Music pārvalda līdz 500 dziesmām un ļauj lietotājiem sinhronizēt atskaņošanas sarakstus no iepriekš ielādētiem mūzikas straumēšanas pakalpojumiem 3, tādiem, kā, Spotify ® un Deezer, vai pārsūtīt mūziku no datora.

    Garmin Forerunner 245 Music

    Piedāvājot personalizēta treniņa un atgūšanās ieskatu, gan Forerunner 245, gan Forerunner 245 Music ietver veiktspējas uzraudzības rīkus, piemēram, VO2 max un treniņa statusu ar pielāgojumiem siltumam, atgūšanās laikam un aerobā un anaerobā treniņa efektiem. Ar papildinājumu Skrējiena dinamikas pārskats  vai apvienojamu sirdsdarbības ātruma aproci, sportisti ar saviem skrējiena datiem var paveikt pat vēl vairāk, redzot visas sešas skrējiena dinamikas tieši pulkstenī. Forerunner 245 un Forerunner 245 Music raksturīgi papildu rīki, lai sekotu skrējēja labsajūtai pat pēc treniņa, tai skaitā no plaukstas locītavas pulsa lasošs skābekļa sensors Pulse Ox sensor 4, kas palīdzēs novērtēt skābekļa uzņemšanu. Forerunner 245 un Forerunner 245 Music ir viedā pulksteņa režīmā līdz pat 7 dienām ilgs akumulatora darbības laiks, līdz pat 24 stundām GPS režīmā un līdz pat 6 stundām GPS ar mūziku režīmā.

    Forerunner 945

    Forerunner 945 ir paredzēts progresīviem sportistiem, skrējējiem, elitārajiem sporta veidiem, tas ir gudrs pulkstenis, kas paredzēts izmantošanai gan darbā, gan augstākās klases triatlonam, kas apvieno līdz pat 1000 dziesmām, un ļauj lietotājiem sinhronizēt atskaņošanas sarakstus no izvēlētajiem iepriekš ielādētajiem straumēšanas pakalpojumiem3, tostarp Spotify un Deezer, vai pārsūtot mūziku no datora. Turklāt, sportisti var ērti veikt maksājumus tieši izmantojot Garmin Pay ™ 5 bezkontakta maksājumu risinājumu. Neatkarīgi no tā, vai tā ir pilsētas satiksmes drūzma vai lauka taku labirints, pilna krāsu borta kartes Forerunner 945 palīdz jums nokļūt tuvākajā apkārtnē, nevis apmaldīties.

    Garmin Forerunner 945

    Lai palīdzētu sportistiem kļūt sekmīgākiem, ātrākiem un prasmīgākiem, tuvojoties sacensību dienai, Forerunner 945 ietver arī galvenos veiktspējas uzraudzības rīkus – papildinājumu ar treniņa slodzes fokusu, jaunu rīku, kas šķiro sportista pēdējo treniņu vēsturi dažādās kategorijās atkarībā no aktivitāšu struktūras un intensitātes. Savā pulkstenī var redzēt arī visas sešas skrējiena dinamikas, izmantojot skrējiena dinamikas pogu vai saskaņotu sirdsdarbības ātruma aproci. Papildus iebūvēti aktivitāšu profili, ieskaitot slēpošanu, pārgājienus, jogu un citus, kas lietotājiem ikdienas rutīnu ļauj mainīt bez piepūles. Paredzēts nēsāt visu dienu, Forerunner 945 nodrošinās sportistus ar papildu ieskatu viņu ķermeņa veiktspējā un ar Pulse Ox 4, viņi var redzēt, cik labi viņu ķermenis uzņem skābekli. Forerunner 945 viedā pulksteņa režīmā nodrošina 2 nedēļu ilgu akumulatora kalpošanas laiku, līdz pat 36 stundām GPS režīmā un līdz 10 stundām GPS ar mūziku režīmā.

    Tagad pieejams – Forerunner 45 sērija, Forerunner 245, Forerunner 245 Music un Forerunner 945 cenu diapazonā no 199,99 līdz 599,99 eiro. Forerunner 945 ir pieejams arī triatlona komplektā, kurā ietilpst zila un melna silikona aproces HRM-Tri ™, HRM-Swim ™ un ātrās atsēgšanas komplekts ar ieteikto mazumtirdzniecības cenu 749,99 eiro. Lai uzzinātu vairāk, apmeklējiet www.garmin.com/Forerunner.

    Jaunā Forerunner viedpulksteņu līnija ir jaunākais risinājums no vienmēr attīstībā esošā Garmin fitnesa segmenta, kas galveno uzmanību vērš uz tehnoloģiju attīstīšanu, lai vairotu un veicinātu veselīgu un aktīvu dzīvesveidu. Neatkarīgi no tā, vai skrienat, braucat ar riteni, peldat vai vienkārši meklējat veidu, kā uzturēt aktivitāti dienas laikā, Garmin fitnesa ierīces var palīdzēt visu veidu sportistiem sasniegt savus veselības un fitnesa mērķus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Uldis Krastiņš
    27.05.2019 20:54

    Kas tieši ir jauns? Šos prezentēja gandrīz mēnesi atpakaļ.

    Kursors.lv
    28.05.2019 05:33

    Mhm, te mazliet vairāk info par pulksteņiem. Pieteicāmies uz vidējā modeļa testu, palūkosim, kas tur uzbūvēts.

    Edmunds
    28.05.2019 11:33

    Vairāk gan gaidīju salīdzinājumu, piemēram, ar iepriekšējiem modeļiem, nevis preses relīzes tulkojumu..

    Kursors.lv
    28.05.2019 11:47
    Reply to  Edmunds

    Jādabū pulkstenis rokās, tad arī var salīdzināt (ne tikai specenes atšķirības, bet arī reālo izmantošanas pieredzi) ar citiem, arī vecākiem, Garmin pulksteņu modeļiem. Mazliet pacietības :)

    Ziedonis Tabuns
    16.08.2019 14:40

    Jautājums par režīmu sleep monitor piem Huawei GT pulkstenim kā arī citiem. Tas ir par miega cikliem, cik tie ir atbilstoši izejot no pulsometra datiem? No Huawei GT var tikai apskatīt uz telefona ekrāna. Bet vai ir kādi viedpulksteņi kuru datus varētu arī datorā xls vai citā formātā dabūt analīzei?

    Reklāma