Web Analytics
More
    Reklāma

    Ar Google Travel tagad vēl vienkāršāk plānot ceļojumus

    Jaunākie raksti

    Ja mēs izvēlamies Google atdot visus savus datus, šis tehnoloģiju gigants var mums sniegt apbrīnojami noderīgus padomus. Un tas ir novērojams daudzos Google produktos. Mūs taču vairs neizbrīna aicinājumi doties uz darbu mazliet ātrāk, jo ceļā sagaidāmi sastrēgumi. Viss pareizi, jo Google zina, kur mums mājas un kur darbs.

    2016. gadā Google izlaida Google Trips mobilo lietotni, kas kalpo kā palīgs ceļojumu plānošanā un prot savākt informāciju par sagaidāmajiem ceļojumiem no mūsu kalendāra ierakstiem, kā arī e-pastiem. Tā joprojām ir noderīga lietotne, kas palīdz plānot mūsu braucienus saglabājot informāciju par biļetēm/rezervācijām un piemeklēt interesantu apskates objektu informāciju. Tomēr tā ir tikai mobilā lietotne, kas ne visiem ir ērtākais risinājums.

    Reklāma

    Šodien Google ir publiski palaidis jauno Google Travel ceļojumu plānošanas vietni, kurā ērti no datora vai mobilajām ierīcēm varam pilnvērtīgi plānot mūsu ceļojumus. Google Travel piedāvā ērtu iespēju iepazīties ar apciemojamo pilsētu, kā arī tās apskates objektiem, kā arī iegādāties avio biļetes un rezervēt viesnīcas. Interesanta ir arī iespēja saņemt jau gatavus ceļojumus ar iepriekš atlasītiem lidojumu un viesnīcu kombinācijām.

    Google arī iepriekš piedāvāja aviobiļešu meklēšanu, informācijas meklēšanu, taču Google Travel tagad ērti apkopo šo informāciju vienuviet. Pamēģini savu nākamo ceļojumu plānot ar šo Google rīku un pastāsti par savu pieredzi.

    AvotsGoogle
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Vitāls Germans
    15.05.2019 14:03

    Izskatās izcils produkts! Lietosim!

    KKTK
    15.05.2019 14:47

    Google biļešu cenās besīja, ka varēja pierakstīties, lai sūta tagadējo biļešu cenas, bet nekur nav redzamas vēsturiskās cenas, tādejādi pašam jāiet cauri epastiem, lai uzzinātu vai tagadējā cena ir palekusies no vidējās vai tieši otrādi – kļuvusi lētāka.

    Reklāma