Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei Dual-View režīms tagad pieejams arī Latvijā

    Jaunākie raksti

    Līdz ar EMUI 9.1 un B153 versiju pakāpenisku ieviešanu, Huawei nu sniedzis P30 un P30 Pro lietotājiem piekļuvi vienai no aizraujošākajām un inovatīvākajām funkcijām, ko piedāvā viedtālruņa kamera – Huawei Dual-View video režīms.

    Izmantojot Huawei Dual-View režīmu, lietotājs var veidot videoklipus, vienlaikus izmantojot tālruņa primāro un tālummaiņas objektīvu. Tādējādi ierīce ļauj uzņemt vienu ainu no divām dažādām perspektīvām. Ieviešot šo progresīvo kameru tehnoloģiju, Huawei turpina strādāt pie inovācijām un fokusējas uz to, lai sniegtu lietotājiem iespēju iepazīt un izbaudīt visas radošās iespējas, ko piedāvā video uzņemšana.

    Reklāma

    Huawei Dual-View kameras režīms, kas pieejams Huawei P30 un P30 pro tālruņos, ir spējīgs uzņemt video atsevišķi vai darbojoties kopā ar citām funkcijām, piemēram, mākslīgā intelekta redaktoru. Tā kā režīms nodrošina vienlaicīgi divu dažādu perspektīvu atainojumu, Huawei P30 sērijas tālruņi piedāvā nozarē pirmo un pilnīgi jauno funkciju, kas nu pieejama viedtālruņos un sniedz lietotājam iespēju iemūžināt liela mēroga pasākumus, piefiksējot pat vissīkākās detaļas.

    Godalgotās P30 sērijas kameras lietotājiem piedāvā profesionālas kvalitātes foto un video funkcijas. Galvenās iezīmes, kas raksturo P30 un P30 Pro viedtālruņos pieejamo Huawei Dual-View kameras režīmu, ir:

    • Plaša skata uztveršana, iekļaujot kopskatā vairāk fona un apkārtējo objektu;
    • Vienlaicīga objekta pietuvināšana, izmantojot dalīto ekrānu;
    • Divu dažādu leņķu fotografēšana vienlaicīgi – panorāmas un tuvplāna funkcija;
    • Spēja pielāgot palielinājuma līmeni;
    • Māksliniecisku un radošu skatu uzņemšana, lai izceltu īpašus dzīves mirkļus.

    Viedtālruņu ražotājs Huawei turpina paplašināt savu klientu loku ārzemēs. Pateicoties Huawei P30 sērijas panākumiem, kompāniju var droši dēvēt par moderno kameru tehnoloģiju līderi. Līdz ar Huawei Dual-View kameras režīmu, kas ir pieejams pateicoties EMUI 9.1 atjauninājumam, Huawei P30 Pro piedāvā arī SuperZoom lēcu, kas atbalsta 5x optisko, 10x hibrīdo un 50x digitālo palielinājumu. Viedtālrunis tāpat aprīkots ar SuperSpectrum sensoru, kas nodrošina augstu ISO 409,600 gaismas intensitāti un par 40% vairāk gaismas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma