Web Analytics
More
    Reklāma

    Patriot Memory izlaiž jaunās Signature Premium DDR4 atmiņas

    Jaunākie raksti

    PATRIOT, viens no vadošajiem operatīvo atmiņu, SSD, zibatmiņu un spēlēšanai paredzēto perifērijas ierīču ražotājiem, laidis klajā Signature Premium DRAM. Šie ir UDIMM (PC ierīcēm paredzēti) atmiņas moduļi, kas bagātina jau esošo Signature Line sēriju, lietotājam piedāvājot pilnīgi melnus operatīvās atmiņas produktus. Signature Premium DDR4 atmiņas moduļi pieejami no viena 4GB atmiņas moduļa līdz 32GB divu kanālu atmiņas komplektiem.  Karstuma izkliedētāji ir izstrādāti no augstas tīrības alumīnija.

    Signature Premium DDR4 sērijas moduļi ir izgatavoti no astoņu slāņu PCB, lai garantētu izcilu signāla integritāti, kas neapšaubāmi veicina sistēmas stabilitāti. Izmantotās komponentes rūpnīcā tiek pakļautas īpašam šķirošanas procesam, lai saglabātu stingrus kvalitātes standartus un uzticamību jaunākajās Intel un AMD platformas mātesplatēs.

    Reklāma

    Viegla montāža un lielāka uzticamība ir nozīmīgi faktori mazumtirgotājiem un sistēmu integratoriem, kuri vēlas samazināt datoru komplektēšanas izmaksas. Kā jau visi Patriot Memory atmiņas moduļi, arī Signature Premium DDR4 atmiņas pieejamas ar ierobežotu mūža garantiju (Patriot nodrošina garantijas servisu tik ilgi, kamēr vien konkrētā tipa atmiņa tiek ražota).

    Līdz ar Signature Premium atmiņu izlaišanu, Patriot Memory regulāro (bezkrāsaino) atmiņu klāsts izskatās sekojoši:

    • Signature Line (SL) DDR2, DDR3 un DDR4 atmiņas – pamatprodukts, kas tiek izmantots vairumā datoru konfigurācijās, pieejamas atmiņas gan PC, gan pārnēsājamiem datoriem. Pieejamie ātrumi svārstās no 800 līdz 2,666MHz un atmiņas apjomi no 2 līdz 32GB.
    • Signature Premium DDR4 atmiņas – veiktspējas ziņā tāda paša līmeņa produkts kā SL, toties dizaina ziņā spējīgs piedāvāt klientam Premium līmeņa melnus alumīnija radiatorus. Pieejamie ātrumi – 2,133 – 2,666MHz un atmiņas apjomi no 4 līdz 32GB.

    Izņemot Signature produktus, Patriot Memory ražo arī daudz jaudīgākas Patriot Viper Steel atmiņas, bet par tām mēs jau rakstījām iepriekš.

    Signature Premium Latvijas tirgū nonāks maija beigās un to cenas būs ap 19 EUR par 2,666MHz 4GB atmiņu, 37 EUR par 2,666MHz 8GB atmiņu, kā arī 70 EUR par 2,666MHz 16GB atmiņu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma