Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunie Hyundai N Line modeļi tagad arī Latvijā

    Jaunākie raksti

    Hyundai paplašina populāro N Line sēriju, piedāvājot i30 Hatchback N Line un i30 Fastback N Line modeļus. Pirmais Hyundai apvidus auto modelis ar N Line versiju ir Tucson. Hyundai i30 N Line cena sākas no 23 990 eiro, bet Tucson N Line no 32 990 eiro. Visi trīs jaunie modeļi Latvijā būs nopērkami jau 2019. gada maijā.

    N Line detaļas ir redzamas automašīnas salonā un tās ārpusē.  Visiem N Line modeļiem ir sportisks priekšējais un aizmugurējais buferis. N Line i30 sēdekļiem ir auduma apdare, bet Tucson sēdekļiem ir ādas-zamša apdare ar labāku sānu atbalstu un “N” simbola izšuvumiem. Sportiska stūre ar perforētas ādas apdari, metāla pedāļi, melns griestu apšuvums un “N” simbols uz pārnesumu pārslēga papildina sportiskās izjūtas pie stūres.

    Reklāma

    Hyundai i30 N Line dinamisko izskatu papildina 18 collu vieglmetāla diski, kas pirmo reizi ir pieejami i30 piecdurvju modelim. Tucson N Line izteiksmīgo, tumšo disku izmērs ir 19 collas. N Line modeļiem ir tonēti aizmugurējie logi un LED aizmugures lukturi. Automobiļa priekšpusi rotā elegants N Line modeļa apzīmējums kā automobiļa rakstura apliecinājums.

    Zem i30 N Line dzinēja pārsega ir 140 ZS jaudīgs 1,4 litru T-GDI benzīna dzinējs, bet Tucson N Line ir aprīkots ar jaudīgu 1,6 litru T-GDI benzīna dzinēju ar 177 ZS un pilnpiedziņu. Izņemot pārējos N modeļus, visi N Line modeļi ir aprīkoti ar 7DCT automātisko transmisiju.

    N Line modeļu tehniskie risinājumi ir sportiski balstiekārtas un dzinēja regulējumi, kas piešķir papildu dinamiku braukšanai. Jaunie i30 N Line 16 collu un Tucson N Line 17 collu bremžu diski uzlabo automobiļu vadāmību, braucot sportiskā stilā. Hyundai i30 N Line izplūdes sistēmas skaņa godam iederas N saimē un izceļ šo sportisko modeli.

    Hyundai i30 un Tucson modeļi ir izstrādāti, testēti un ražoti Eiropā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Vasja
    09.05.2019 16:02

    Es paņemšu parasto (N)esportisko versiju ar tādu pašu motoru un uzsūtīšu //Msport uzlīmes no Aliexpress!
    Būs afigenna sportiskāk un lētāk! BMW eto žizņ! Pat ja brauc ar Hundai

    Reklāma