Web Analytics
More
    Reklāma

    YouTube vainojama Microsoft tīmekļa pārlūka nogalināšanā

    Jaunākie raksti

    Google jau gadiem tiek vainota dažādos pārkāpumos, kas saistāmi ar dominējošu stāvokli interneta pārlūku, reklāmu u.c. modernajos elektroniskajos tirgos. Tikko kāds bijušais Google darbinieks atzinis, ka ar YouTube palīdzību, visticamāk, nogalināts Internet Explorer 6 pārlūks.

    Atzīts, ka 2009. gadā YouTube izstrādātājiem apnicis ņemties ar Internet Explorer 6 atbalstu, tāpēc YouTube iebūvēts paziņojums, ka Internet Explorer 6 vairs netiks atbalstīts. Tobrīd Internet Explorer 6 tirgus daļa bija vērā ņemami 19%.

    Reklāma

    Internet Explorer 6 ļoti strauji sāka zaudēt lietotājus, tīmekļa pārlūks īsā laikā nogāzās pie 10% tirgus daļas. YouTube inženieri atzīst, ka paziņojums par Internet Explorer 6 atbalsta beigām nebija saskaņots ar vadību, šāds paziņojums izvietots, jo YouTube bija slinkums uzturēt Internet Explorer 6.

    Šāda atklāsme paver plašas iespējas diskutēt par YouTube problēmām ar Windows Phone un Firefox.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Nelabojams
    07.05.2019 13:02

    A nafig bij jāuztur mironi? IE6 tak bija pārsvarā tikai tiem, kas neko citu uzlikt nejēdza.

    Krotow
    07.05.2019 19:57

    Un paldies viņiem par tik kreatīvu slinkumu. IE6 pirms 10 gadiem jau bija dzīvais mironis kas turējās tikai dēļ antīkām internetbanku aplikācijām un iekštīklu mājas lapām ar caurumaino ActiveX. Google vadības vietā liktu viņiem turēt muti un nogāzt vēl kaut ko aizvēsturisku, kas neatbilst mūsdienu standartiem.

    08.05.2019 00:57

    Patiesībā jau , pats Microsoft nogalināja internet Explorer utt…

    Kristaps Ķēdis
    29.05.2019 23:41

    Un, jā – dinozaurus nogalināja iesnas.

    Reklāma