Web Analytics
More
    Reklāma

    PayPal ievieš bezmaksas P2P pakalpojumu Latvijā savstarpējiem norēķiniem

    Jaunākie raksti

    Jaunā funkcija ļauj viegli pieprasīt, nosūtīt un saņemt naudu no draugiem un ģimenes eiro valūtā, bez maksas izmantojot PayPal lietotni vai tīmekļa vietni Latvijā un ārvalstīs. Pārskaitījumi Eiropas Savienības teritorijā ir bez maksas.

    PayPal paplašina bezmaksas P2P pakalpojumu līdz 25 valstīm Eiropā, kurām tagad pievienojas arī Latvija, sniedzot risinājumu nelieliem maksājumiem un norēķiniem, kas ir tik izplatīti modernajā pasaulē. PayPal piedāvā ērtu risinājumu lietotājiem, kuri vēlas veikt vai saņemt maksājumu, – tagad iespējams ātri nosūtīt, saņemt vai pieprasīt naudu no draugiem un ģimenes, izmantojot PayPal lietotni vai tīmekļa vietni. Ar jauno pakalpojumu var bez maksas norēķināties eiro valūtā ar ģimeni un draugiem, izmantojot PayPal sistēmu un izvēloties naudas nosūtīšanas avotu (PayPal konts, karte vai bankas konts), ja nauda nav jākonvertē citās valūtās.

    Reklāma

    “Mūsu jaunais pakalpojums ļauj Latvijā viegli veikt maksājumus, izmantojot ierīci vai datoru, kā arī savstarpēji norēķināties eiro valūtā ar ģimeni un draugiem ES teritorijā bez papildu maksas, ja nav nepieciešams naudu konvertēt citā valūtā vai norādīt konta numuru,  ir vajadzīga tikai saņēmēja e-pasta adrese. Mēs vēlamies lietotājiem nodrošināt ātrus un tiešus maksājumu pakalpojumus,” norāda PayPal pārdošanas un tirgus attīstības vadītāja Baltijas valstīs un Krievijā Olga Lonšakova (Olga Lonshakova).

    Pakalpojums ir ieviests PayPal individuālo maksājumu portfolio ietvaros, lai nodrošinātu praktiskus risinājumus lietotāju vajadzībām. Kopš PayPal nodibināšanas 1999. gadā uzņēmums vienmēr ir pievērsies individuālajiem maksājumiem, pastāvīgi ieviešot jaunākās tendences nozarē un veicinot tās attīstību kopumā. Pašlaik uzņēmums nodrošina plašu maksājumu veidu klāstu dažāda mēroga tirgotājiem un patērētājiem. PayPal turpina īstenot savu mērķi – veicināt demokrātiju naudas līdzekļu jomā un aizvien lielākam cilvēku skaitam sniegt labākas iespējas pārvaldīt savas finanses atbilstoši vajadzībām un vēlmēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    13 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Girts
    02.05.2019 20:05

    Cik ātri maksājums starp dažādu banku klientiem aiziet?

    P.
    02.05.2019 22:56
    Reply to  Girts

    Tu neesi uztvēris domu.

    Girts
    02.05.2019 22:56
    Reply to  P.

    Saprotu, ka tas ļauj EUR, starp dažādām valstīm un organizācijām, kontiem, kartēm, virtuālajiem maciņiem skaitīt. Daļu no tā nodrošina arī bankas, piemēram SEB un Luminor ir komplekti, kurā jau ir iekļauts neierobežots skaits EUR maksājumu. Līdz ar to, interesē vai tas notiek ātri. Lēni arī tagad varu EUR uz IBAN kontiem skaitīt. Ko vēl nenojaušu?

    P.
    03.05.2019 19:42
    Reply to  Girts

    Nu es saprotu to tā, ka izskaitīt vari no sava PayPal konta vai tam piesaistītās kredītkartes, tachu sanjēmējs galā sanjem naudu tikai un vienīgi savā PayPal kontā (nevis savā bankas kontā).

    Girts
    05.05.2019 21:55
    Reply to  P.

    Man Paypalam ir piesaistīts Swedbank konts. Manuprāt varu izskaitīt uz to naudu. Neesu gan darījis, jo parasti ienākošo naudu iztērēju kādiem pirkumiem.

    Mārtiņš
    02.05.2019 22:56
    Reply to  Girts

    jānotestē

    Girts
    02.05.2019 22:56
    Reply to  Mārtiņš

    Vari pārmest kādu centu paypal.me/girtam ;). Vienīgi jāsaprot cikos izskaiti. Pēc tam varu pārmest atpakaļ.

    Normunds Treilāns
    02.05.2019 22:56

    Bet ir taču Revolut, N26 u.c, kas sen jau darbojas arī Latvijā, turklāt ar daudz plašākām iespējām, ērtākām aplikācijām u.t.t. Šobrīd šis raksts ir kā fiksētā telefona reklāma, piedāvājot to kā inovāciju!

    digitalk
    02.05.2019 22:56

    vai tad revolutn26 piedāvā slēpt kartes datus no tirgotāja? norēķināties ievadot epastu un paroli nevis vadot pilnus kartes datus? liegt autorizāciju ikmēneša maksājumiem kādam negodprātīgam pakalpojumu sniedzējam?

    KKTK
    03.05.2019 19:42
    Reply to  digitalk

    Ar transferwise var nosūtīt naudu aizpildot tikai epastu.

    digitalk
    05.05.2019 21:55
    Reply to  KKTK

    cik onlaina veikalos ir opcija “norēķināties ar transferwise”? :)

    digitalk
    02.05.2019 22:56

    civilizācijas dzirksts atlidojusi līdz Latvijai? :) tas labi, ka bankām nāksies iesvīst.

    Teiksma “engelitis” Vēvere
    07.10.2022 08:07

    Kā es varu apstiprināt un vetificet PayPal kad man pieder Swedbank konts?

    Reklāma