Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple finanšu rādītāji: digitālie servisi ienesuši rekordlielu peļņu

    Jaunākie raksti

    Apple izziņojis pēdējo trīs mēnešu darbības finanšu rezultātus. Uzņēmums apgrozījis 58 miljardus dolāru, nopelnīti 11.6 miljardi dolāru. Pirms gada šie paši rādītāji bija attiecīgi 61.1 miljards un 13.8 miljardi dolāru.

    Šis ir tikai otrais finanšu ziņojums, kur Apple nenorāda iPhone, iPad un Mac pārdošanas apjomus. Šeit darbs ir tirgus analītiķiem, bet laika gaitā diez vai pat viņi spēs aplēst kaut cik ticamus iPhone pārdošanas apjomus.

    Apple vadītājs Tims Kuks uzsvēris, ka izcili veicas digitālajiem servisiem. Šobrīd pasaulē ir vairāk nekā 1.4 miljardi aktīvu Apple ierīču, no tām tiek veikti pirkumi lietotnēs, abonēti servisi. Kuks arī norādījis, ka iPad pārdošana bijusi augstākā pēdējo sešu gadu laikā.

    Jūnijā gaidāma 30. Apple Worldwide Developers Conference, tad arī Apple izziņos jaunus produktus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Madara Saule
    02.05.2019 22:56
    Roberts Smitins
    05.05.2019 21:55

    Artis ļoti objektīvu rakstu uzrakstījis (nevis clickbait variantu, kur būtu teikts iPhone pārdošanas apjoms krities, utt).
    Tā nu ir, ka mūsdienās telefonu pārdošanas apjomu t.s. high end ierīcēm (it sevišķi visai Apple produkcijai) samazināšanās ir gaidāma, jo vairs nav jēga katru gadu pirkt jaunu trubu. Pat 2013. gada iPhone 5S vēl aizvien saņem jaunākos atjauninājumus.

    06.05.2019 22:55

    Dīvaina loģika. Vieniem nogāžas par 30% – objektīvi. Citiem aug – neobjektīvi?

    Reklāma