Web Analytics
More
    Reklāma

    Google atzīst, ka dārgos Pixel viedtālruņus pērk arvien mazāk

    Jaunākie raksti

    Google mātes uzņēmuma Alphabet finanšu direktore Rūta Porata (Ruth Porat) žurnālistiem ir atzinusi, ka uzņēmums pēdējā ceturksnī ir pārdevis mazāk Pixel viedtālruņus salīdzinot ar šo pašu periodu pirms gada. Porata to skaidro ar pieaugošo konkurenci premium viedtālruņu tirgū.

    Un nav nekāds brīnums, jo jaunākie Google Pixel 3 un Pixel 3 XL ir dārgas ierīces, kas maksā sākot no ~655 eiro līdz pat pāri 1000 eiro. Pixel viedtālruņi piedāvā vienas no industrijā labākajām fotogrāfiju (bet ne video) uzņemšanas spējām, tīru Android, tomēr nespēj turēt līdzi konkurentiem no Apple, Samsung un Huawei. Tāpat eksistē uzskats, ka Google ne līdz galam tic Pixel nākotnei un tāpēc nevelta pienācīgus resursus Pixel ierīču mārketingam.

    Reklāma

    Google finanšu atskaitēs neizdala atsevišķas ierīces, taču kopumā Google dzelžu divīzija, kas sastāv no Chromecast, Google Home skaļruņu, Nest kameru, hrombuku u.c. ierīcēm, pagājušajā ceturksnī nopelnīja aptuveni 5.5 miljardus ASV dolāru.

    Nākamajā mēnesī Google aizvadīs ikgadējo izstrādātājiem veltīto konferenci I/O un paredzams, ka tajā tiks paziņoti jaunie lētākie Pixel 3a un Pixel 3a XL viedtālruņi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    P.
    02.05.2019 20:05

    Visi Pixel modelji ir bijushi daargi, – ne tikai peedeejais.

    Un es cerēju, ka Google izdomās kaut ko origjinālāku par ekonomiskās sērijas burta pielikshanu esoshajiem modeljiem.

    Raimis
    03.05.2019 19:42

    Galvenais iemesls ir sūdainais dizains.

    KKTK
    03.05.2019 19:42

    Man šķiet, ka galvenais iemesls ir tas, ka Pixeļiem baterijas ir sūdīgas.

    03.05.2019 19:42

    Tāpec ka viņi ir parak dargi, reali kompanija kā Google varēja lētak viņus tirgot, bet nu laikam viņi girb būt kā apple 🙈

    Kristaps Ķēdis
    29.05.2019 10:20

    Sen jau saku, ka LG rullē pāri visam.

    Reklāma