Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Fit lietotne tagad pieejama arī iPhone

    Jaunākie raksti

    Google izstrādātā fizisko aktivitāšu uzskaites lietotne Google Fit no šodienas ir pieejama arī iPhone viedtālruņiem. Tā, līdzīgi kā citas šīs jomas lietotnes, prot uzskaitīt mūsu kustības un pārvērš tās kustību minūtēs un sirds punktos. Tādējādi varam ērti un uzskatāmi saprast, cik aktīvi esam katru dienu.

    Papildus Google Fit spēj savienoties ar Apple Health lietotni un tādējādi, piemēram, skrienot ar Apple Watch, skrējiena informācija automātiski aizceļos arī uz Google Fit lietotni.

    Reklāma


    Tāpat Google Fit piedāvā integrācijas iespējas ar tādām populārām aktivitāšu lietotnēm kā Nike Run Club, My Fitness Pal, Strava, Endomondo un Calm.

    Lejupielādē Google Fit lietotni no App Store.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    as
    26.04.2019 10:26

    Tikai Google ar citiem piedāvā vienvirziena datu sync:( No endomondo datus paņem, bet otrādi nedod, ja nekļūdos.

    Juris
    24.05.2019 12:11
    Reply to  as

    Kādu syncu tu no tā fita gribi izdabūt? Tas, ko fits automātiski skaita ir tik neprecīzs, ka var tikai aptuveni pateikt gāji vai negāji tur, un tā aptuvenā karte norāda, ka kaut kur kilometru radiusā esi bijis.
    Fonā man pašam griežas, bet reāli tik pametu acis uz aktivitāšu minūtēm un viss. Soļus un normālus treniņus laižu ar garmin pulksteni, kas sinhronizējas ar endomondo.

    Reklāma