Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Maps sāk attēlot uzlādes staciju noslodzes informāciju

    Jaunākie raksti

    Google Maps produkta vadītājs Alekss Donaldsons (Alex Donaldson) Google blogā ir pavēstījis, ka no šīs nedēļas Google Maps ASV un Lielbritānijā varēs redzēt aktuālo uzlādes staciju noslodzes informāciju gan no Android, iOS mobilajām lietotnēm, gan Google Maps for Android Auto un Google Maps no datoriem.

    Donaldsons aicina meklēt pēc “ev charging stations” un tad kartē varēs redzēt informāciju par Chargemaster, EVgo, SemaConnect un drīzumā arī Chargepoint staciju statusu. Google Maps norādīs informāciju par uzlādes iespējām (portu tipi un uzlādes jaudas), kā arī papildus informāciju kā fotogrāfijas, vērtēšanu un jautājumu/atbilžu sadaļu.

    Kāda ir situācija Latvijā? Ja mēs Latvijā pameklēsim pēc tādas pašas meklēšanas frāzes, redzēsim, ka Google Maps tiek attēlota informācija par Latvijā uzbūvētajām elektroauto uzlādes stacijām un Google pat mēģina rādīt informāciju par portu tipiem un uzlādes jaudām. Ja salīdzinam noslodzes informāciju ar oficiālo uzlādes staciju tīkla karti, tad redzam, ka Google pusē šī informācija nav precīza. Acīmredzot, vēl sistēmas nav salāgotas.

    Google Maps arī Latvijā mēģina attēlot uzlādes staciju statusu

    Ja brauc ar elektroauto un ir praktiska pieredze ar Google Maps karti, nokomentē, lūdzu, vai tur ir aktuāla informācija?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma