Web Analytics
More
    Reklāma

    Acer iepazīstina ar piezīmjdatoru Predator Helios 700, kuram ir unikāla HyperDrift tastatūra

    Jaunākie raksti

    Ņujorkā Acer globālajā preses konferencē next@acer parādīja divus jaunus Predator Helios spēļu piezīmjdatorus. Abi Windows 10 piezīmjdatori piedāvā jaunas tehnoloģijas un novatorisku dizainu, lai ļautu geimeriem būt par soli priekšā saviem konkurentiem.

    Pilnīgi no jauna izstrādātais Predator Helios 700 ietver unikālu uz priekšu izbīdāmu HyperDrift tastatūru, kas ļauj panākt pastiprinātu gaisa plūsmu tieši caur piezīmjdatora augšpusi, un tādējādi sniedz geimeriem iespēju izmantot jaudīgo komponentu pilno potenciālu. Pārveidotais Predator Helios 300 piedāvā modernu plūdlīniju konstrukciju, NVIDIA® GeForce RTX™ 2070 ar Max-Q dizainu vai jaunākās GeForce® GTX grafiskās kartes, taču tam joprojām ir draudzīga cena. Tas ir labi piemērots nopietnai noslodzei, un tā augstākās klases aparatūra nodrošina veiktspēju, kas nepieciešama spēlēm, straumēšanai un video un foto rediģēšanai.

    Reklāma

    “Geimerus, kas meklē jaudīgus un pieejamus spēļu piezīmjdatorus, noteikti ieinteresēs Acer Predator Helios līnija, kas turpina piedāvāt labāko veiktspēju savā cenu klasē,” teica Džeimss Lins (James Lin), Acer Inc. komerciālo piezīmjdatoru nodaļas ģenerāldirektors. “Tie ir novatoriski, atbilstoši nākotnes prasībām un uzticami, pateicoties modernām temperatūras regulēšanas tehnoloģijām, kas nodrošina dzesēšanu intensīvas spēlēšanas laikā.”

    “Ar jaunajiem 9. paaudzes Intel Core procesoriem mēs esam spēruši kārtējo lielo soli uz priekšu, piedāvājot visaugstāko veiktspēju un platformu funkcionalitāti, kura paredzēta pasaulē jaudīgākajiem spēļu piezīmjdatoriem,” sacīja Stīvens Longs (Steven Long), Intel pārdošanas un mārketinga grupas viceprezidents un klientu skaitļošanas grupas pārdošanas ģenerāldirektors. “Jaunie Predator Helios klēpjdatori lieliski parāda, cik rezultatīva ir gadiem ilgā un ciešā Acer un Intel sadarbība. Tas ir jauns funkcionalitātes un iespēju standarts, ko geimeri un radošie profesionāļi sagaida no klēpjdatora.”

    “Prieks redzēt, ka Acer ar jaunajiem Predator un Nitro sērijas iekārtām piedāvā tik plašu spēļu ierīču portfeli, lai apmierinātu visdažādākā tipa geimeru vajadzības,” bilda Marks Lintons (Mark Linton), Microsoft Corp. patēriņa un ierīču pārdošanas ģenerāldirektors. “Acer turpina inovācijas un atkal piedāvā lielisku spēļu pieredzi patērētāju tirgū.”

    Predator Helios 700 — ekstrēma veiktspēja un nepieradināts dizains

    Unikālās konstrukcijas Predator Helios 700 piezīmjdatoru ļauj darbināt virkne jaunāko un labāko tehnoloģiju, tostarp pilnīgi jaunais 9. paaudzes Intel® Core™ i9 processors, kas nodrošina labāko virstaktēšanas veiktspēju, NVIDIA GeForce RTX 2080 vai 2070 grafiskās kartes, līdz 64 GB DDR4 atmiņas, kā arī Killer DoubleShot™ Pro ar Killer Wi-Fi 6 AX 1650 un E3000 — blīvā vidē šie risinājumi sniedz līdz pat četras reizes lielāku tīkla caurlaidību nekā iepriekšējās paaudzes bezvadu maiņstrāvas tīkli, un, pateicoties daudzajiem lielātruma diskiem, ielādes laiki ir īsi. Visa šī jauda ļauj spēlēm atdzīvoties uz piezīmjdatora 17 collu 144 Hz FHD IPS displeja, kuram ir 3 ms reakcijas laiks un tehnoloģija NVIDIA G-SYNC™. Pieci skaļruņi un zemfrekvenču pastiprinātājs ar pilnīgo un reālistisko audio veicina spēļu reālismu un saistošumu.

    Iepazīšanās ar HyperDrift — uzlabotu dzesēšanas un ergonomikas risinājumu

    Viena no Helios 700 interesantākajām dizaina īpatnībām ir arī pārsteidzoši noderīga praksē. Piezīmjdatora HyperDrift tastatūra ir tā termiskās arhitektūras daļa. Šajā arhitektūrā ietilpst Acer individuāli izstrādātie 4. paaudzes AeroBlade™ 3D ventilatori, piecas vara caurules karstuma novadīšanai, tvaika kamera un Acer tehnoloģija CoolBoost™. Vienkārši pabīdot tastatūru uz priekšu, virs tastatūras —zem displeja — tiek atklātas divas papildu gaisa ieplūdes, kuras nodrošina jaudīgajiem, siltumu radošajiem komponentiem papildu gaisa plūsmu, lai panāktu maksimālu dzesēšanu un veiktu ārkārtēju virstaktēšanu. Caur stikla paneli var arī aplūkot piezīmjdatora siltuma novadīšanas caurules.

    HyperDrift tastatūra uzlabo ergonomiku; tagad, kad tastatūra ir tuvāk, geimeri var ieturēt pietiekamu distanci no 17 collu ekrāna bez nepieciešamības turēt rokas izstieptā pozīcijā. Tā sniedz galddatora lietošanas ērtumu piezīmjdatora formātā. Tastatūra arī ietver katra taustiņa RGB apgaismojumu, MagForce WASD taustiņus un iespēju vienlaicīgi spiest vairāk taustiņu. MagForce taustiņi izmanto analogajiem savienojumiem līdzīgus lineārus slēdžus, kas izsauc aktualizēšanu tieši sākotnējās nospiešanas brīdī, un tādējādi panāk pat 100% uzlabojumu, lai ļautu spēlētājiem precīzāk kontrolēt kustības spēlē. Augstas precizitātes skārienpaliktnis ir izcelts ar zilu apgaismojumu, un zem paliktņa ir divas apslēptas peles pogas, kas nodrošina ērtu klikšķināšanu.

    Turbo ātrais taustiņš ļauj ātri izsaukt virstaktēšanu, savukārt jaunais PredatorSense ātrais taustiņš sniedz tūlītēju piekļuvi centrālā un grafiskā procesora temperatūrai, ventilatoru vadībai, RGB apgaismojumam u.c. parametriem. Individuālais taustiņu RGB apgaismojums arī uzlabo tiešsaistes spēlēšanu ar Predator RGB Assault-League of Legends (LoL), jo, piedaloties LoL cīņās, tastatūras apgaismojums ir piesaistīts ekrānā notiekošajam.

    Predator Helios 300 — jaunais standarts vidējā diapazona spēļu piezīmjdatoriem

    Piezīmjdators Predator Helios 300 var lepoties ar izciliem pārdošanas rādītājiem, un nu tas ir kļuvis vēl labāks — to papildina jaudīgas tehnoloģijas un funkcijas, kā arī jauns, izsmalcināts dizains. Geimeri būs vislielākajā sajūsmā par sniegto iespēju kombināciju: jaudīgi procesori visaugstākajai veiktspējai, tostarp jaunākie 9. paaudzes Intel core i7 procesori, jaunākās NVIDIA GeForce RTX 2070 grafiskās kartes ar Max-Q dizainu, kas atbalsta Turbo taustiņu viena sitiena virstaktēšanai, un Killer DoubleShot™ Pro ātram tīkla savienojumam bez aizkaves. Šis “spridzeklis”, ko geimeri iekāros, lai varētu spēlēt mūsdienīgās AAA spēles, ir apveltīts ar DDR4 2666 MHz atmiņu, kuras apjoms sasniedz 32 GB, iespēju savienot RAID 0 slēgumā divus PCIe NVMe SSD diskus, kā arī parasto cieto disku.

    Taču visvairāk acīs krīt piezīmjdatora jaunais izskats. Tā metāla šasiju tagad rotā eleganti jūraszili akcenti un tastatūras izgaismojums, kas ir pieejams arī citiem Predator piezīmjdatoriem. Šaurā displeju ieskaujošā josla un pārveidotā tastatūra ar moderna izskata Predator fontu piešķir tam elegantu un izaicinošu izskatu.

    Šis piezīmjdators tika slavēts kā viens no pirmajiem, kas savā cenu kategorijā piedāvāja 144 Hz dispelju. Jaunā Helios 300 spilgto 15,6 collu vai 17,3 collu Full HD IPS1 displeju ieskauj šaura josla, un tas piedāvā 3 ms paātrināto reakcijas laiku pastāvīgi kvalitatīvai spēļu pieredzei bez kadru mijas problēmām.

    Dabas iedvesmota dzesēšanas tehnoloģija

    Kas pienācīgi dzesē piezīmjdatoru un vienlaikus nodrošina tam augstāko veiktspēju? Tas ir modernais un efektīvais termiskais dizains, kas ļauj izmantot patieso Helios jaudīgās aparatūras potenciālu. Vissvarīgākais elements zemas temperatūras uzturēšanā ir divu ventilatoru dzesēšanas sistēma, kas ietver vienu no Acer 4. paaudzes AeroBlade™ 3D ventilatoriem. Veidojot šo jaunākās paaudzes ventilatora konstrukciju, par iedvesmas avotu kalpoja bioniskā, klusā pūces lidojuma mehānika, kas maksimizē gaisa plūsmu un minimizē troksni. Jaunajām 0,1 mm plānajām ventilatora lāpstiņām ir robota maliņa, atloki augšējā un apakšējā daļā, kā arī izliekts ķīlis gar katras lāpstiņas iekšējo daļu. Tas ļauj uzlabot gaisa plūsmu pat par 45%. Apvienojumā ar stratēģiski izvietotajām ieplūdes un izplūdes atverēm un Acer tehnoloģiju CoolBoost™  piezīmjdators Helios 300 ir kluss arī pie lielām slodzēm un bez grūtībām iztur intensīvas virstaktētās spēļu sesijas.

    Un nedrīkst nepieminēt pilnībā jauno tastatūru, kurai ir īpašie Predator fonti un četru joslu RGB izgaismojums. Lietojamību un funkcionalitāti uzlabo jaunie PredatorSense un Turbo ātrie taustiņi, palielinātais atstarpes taustiņš un izceltie ieliektās formas WASD taustiņi, bulttaustiņi un ātrie taustiņi.

    Cena un pieejamība

    Predator Helios 700 spēļu piezīmjdatori Ziemeļamerikā būs pieejami aprīlī (no 2699,99 USD); Eiropas, Tuvo Austrumu un Āfrikas reģionā — jūlijā (no 2699,00 EUR), bet Ķīnā — jūnijā (no 19 999 RMB).

    Predator Helios 300 spēļu piezīmjdatori Ziemeļamerikā būs pieejami aprīlī (no 1199,99 USD); Eiropas, Tuvo Austrumu un Āfrikas reģionā — jūnijā (no 1499,00 EUR), bet Ķīnā — maijā (no 11 999 RMB).

    Konkrēta specifikācija, cena un pieejamība ir atkarīga no reģiona. Lai uzzinātu vairāk par pieejamību, produktu specifikāciju un cenu noteiktos tirgos, sazinieties ar savu tuvāko Acer biroju, izmantojot informāciju vietnē www.acer.com.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma