Web Analytics
More
    Reklāma

    Baumas: Amazon bezmaksas mūzikas straumēšanas serviss gaidāms šonedēļ

    Jaunākie raksti

    Baumas norāda, ka Amazon plāno šonedēļ izziņot bezmaksas mūzikas straumēšanas servisu, lai konkurētu ar Spotify jau gadiem piedāvāto bezmaksas mūzikas straumēšanu. Protams, kādam par to būs jāmaksā, un maksātāji būs reklāmdevēji.

    Ja tiešām Amazon izlaidīs savu bezmaksas mūzikas straumēšanas servisu, tā pamatā būs Amazon viedie produkti no Echo skaļruņu klāsta. Nav gan zināms, vai mūzika būs straumējama arī citās ierīcēs un viedtālruņos.

    Reklāma

    Tiek arī uzskatīts, ka bezmaksas mūzikas straumēšanai būs līdzīgi ierobežojumi kā Spotify – lietotāji varēs klausīties tikai straumētu mūziku, to nevarēs glabāt datorā vai viedtālrunī. Tāpat bezmaksas klientiem nebūs pieejas visiem skaņdarbiem pēc viņu izvēles – varēsi tikai izvēlēties mākslinieku, bet ne konkrētu dziesmu. Starp dziesmām tiks atskaņotas reklāmas.

    Amazon jau šobrīd piedāvā Prime Music straumēšanas servisu un atsevišķu Amazon Music Unlimited servisu. Amazon klienti ar iegādātu Echo viedo skaļruni mūzikas straumēšanai tiek piešķirta aptuveni 60% atlaide.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mārtiņš
    15.04.2019 18:37

    Ja tās reklāmas pa vidu dziedātu labā balsī un ar labu instrumentālu pavadījumu, tad nebūtu problēmu, labprāt klausītos :D Iedomājies, tu klausies mūziku īsti nesekojot vārdiem, un dziesma kopumā ir ok, un tikai beigās piefiksē, ka tā bija Pepsi reklāma :D

    Roberts Smitins
    16.04.2019 01:51
    Reply to  Mārtiņš

    Jomajo!

    Andrīts
    16.04.2019 10:06
    Reply to  Mārtiņš

    Vai tamponu reklāma, piemēram 😃

    Skābene
    16.04.2019 10:24
    Reply to  Mārtiņš

    Tas pats radio vien sanāk, tik ar iespēju izvēlēties dziesmas! :)

    Reklāma