Web Analytics
More
    Reklāma

    ŠKODA izmēģina piegādes uz automašīnas bagāžnieku

    Jaunākie raksti

    Paciņu piegādes var būt visai sarežģīts process. To lieliski pierādījis mūsu pašu Pasts, piedāvājot iegādāties gurķu sēklas, pannu vākus, ātros kredītus, bet pasta pakalpojumus tur iegūt gandrīz nav iespējams. Vai esi mēģinājis saņemt savu sūtījumu, kad pirms tevis kāds provē nosūtīt ierakstītu vēstuli?

    Autoražotājs ŠKODA uzsācis izmēģināt pasta sūtījumu piegādi uz automašīnas bagāžnieku. ŠKODA gribēs no tevis iegūt automašīnas reģistrācijas numuru un adresi, kur mašīna atrodas. Kurjers piegādās sūtījumu tieši uz mašīnas bagāžnieku, kamēr tu esi sapulcē, sporta zālē vai izklaidējies.

    Reklāma

    ŠKODA šobrīd Čehijā izmēģina jauno iespēju – nāksies uzstādīt automašīnai ierīci, kas ļauj piekļūt bagāžniekam. Kurjeram tiek piešķirta vienas reizes pieeja bagāžas nodalījuma atvēršanai noteiktā laika periodā. Kad piegāde veikta, klients savā tālrunī saņems paziņojumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    DMG
    21.03.2019 08:56

    Bet tīri teorētiski to noteikti varēs uzaust un piekļūt arī citiem mērķiem. Jo vairāk elektronikas, jo nedrošāka mašīna. Un mēs jau zinām. cik “labi” visi tie TV, telefonu, skuteru, elektrisko skrejriteņu un mašīnu ražotāji pievēršas drošībai. Galvenais ir tikai pārdošana.

    Ivo
    21.03.2019 10:01

    ASV paciņas noliek pie mājas durvīm, gan jau izaugsim līdz tam, ka nesatrauksimies par to, ka mūsu piegāde notiek uz auto bagāžnieku

    Krotow
    21.03.2019 13:58
    Reply to  Ivo

    Paciņām pie durvīm regulāri mēdz pieaugt kājas. Pilna YouTube ar ierakstiem no drošības kamerām, kur paciņu vācēji ir tik bezkaunīgi, ka pat sejas neaizsedz.

    Ivo
    21.03.2019 17:12
    Reply to  Krotow

    un vai tāpēc vairs nepiegādā?

    LAN
    21.03.2019 16:05

    Interesanti, ka pirms vairāk kā 3 gadiem Volvo ieviesa ko līdzīgu Eiropā:
    https://youtu.be/WZUDHytwt3s
    Un pirms gada sadarbībā ar Amazon Amerikā:
    https://youtu.be/K1YywEmqLMA
    tādēļ tas ir, cik noprotu, vairāk čehijas un VW grupas jaunums.

    LAN
    21.03.2019 16:17
    Reply to  LAN

    Vēl ir manuāls variants ar video straumēšanu no mājas durvīm un Teslas lietotni bagāžas nodalījuma atvēršanai:
    https://www.driving.co.uk/video/tesla-owner-wasnt-home-receive-amazon-delivery-solution-genius/

    as
    22.03.2019 09:28

    Man ļoti patīk Latvijas pasta prakse sīkās paciņas likt pastkastēs. Ja viņi šo attīstīs vēl vairāk, esmu gatavs uzlikt lielāku kasti ar lielāku caurumu uz žoga, lai nes arī lielās pakas, skaidrs, ka uz sliekšņa likt nebūtu prātīgi. Kaste noderētu arī citiem paku kurjeriem

    Reklāma