Web Analytics
More
    Reklāma

    Android TV atjauninājums tavā Sony Smart TV sāks rādīt reklāmas

    Jaunākie raksti

    Google izmēģina jaunu pilotprogrammu, kas varētu tavā vairākus tūkstošus eiro vērtajā Android TV sākt rādīt reklāmas. XDA Developers operētājsistēmas kodā novērojuši, ka Android TV reklāmas varētu skart Sony Smart TV, Xiaomi Mi Box 3, NVIDIA Shield TV un citus Android TV izmantotājus.

    Google apstiprinājusi, ka tiešām šāda pilotprogramma pastāv, bet plašāka informācija par reklāmu parādīšanu Android TV nesniedza. Android TV vesela rinda ar ikonām galvenajā viedā TV izvēlnē būs veltīta reklāmām un lietotņu popularizēšanai. Daži lietotāji jau varot izbaudīt Google un ierīču ražotāju negausību.

    Reklāma

    Sony apstiprinājis, ka šādi plāni pastāv – reklāmas tavā Android TV tiešām būs redzamas. Bet Sony vienlaikus uzsver, ka reklāmu saturu pārvaldīs Google, sponsorēto saturu nebūs iespējams ietekmēt nevienam citam. Sony gan nav skaidri pateicis, vai reklāmu josla Android TV ir obligāta, vai Sony pats no tās gūs kādu labumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Yan Jet
    08.04.2019 10:26

    Drīz mašīnām tahometra un ātruma projekcijas vietā arī radīs reklāmas. Jo redz, ja samaksā vairākus desmitus tūkstošu, točna nepietiek, vajag VĒL VAIRĀK.

    Krotow
    08.04.2019 17:19
    Reply to  Yan Jet

    Aha, pie luksofora sākas korķis, jo pirmajam auto vēl nav obligātā reklāmas pusminūte beigusies un šis nekust :D Ir jau lasīti stāsti iz dzīves par Tesla 3, kuram var pa gaisu firmwari atjaunot dēļ kā viens otrs pārsteidzīgais atjaunotājs pa īstam palika stāvam ceļa vidū.

    KasparsB
    08.04.2019 11:33

    manam philips android tv ir parādījusies home logā paš’apakšā t.s. reklāmu josla.. kur reklamē lietotnes.. atslēgt var, bet tāpat ik pa laikam ieslēdzas atpakaļ.. pa lielam īpaši netraucē ikdienā.

    Krotow
    08.04.2019 15:38

    Mārketoīdu paradīzes esence. Es rādīšu tavas reklāmas, tu manas. Un piekāst ko par to domā klienti. Jau agrāk teicu, ka SmartTV diemžēl ir sērga, jo “gudrību” var izdibenot paši tās radītāji visādos perversos veidos. Žēl, ka netirgo 40″+ 4K TV bez “gudrības”. Vienīgās zāles šim sviestam – neslēgt “gudros” TV klāt Internetam

    DMG
    08.04.2019 16:38

    Jo gudrāka paliek ierīce, jo vairāk tā grib no tevis izspiest naudu. Un neuzkrītošas reklāmas tak ir tikai sākums. Vēlāk jau sāks analizēt, ko tu skaties un piedāvāt preces. Pamēģini tad tikai nejauši noskatīties Greja piecdesmit nokrāsas un saņemsi tādu piedāvājumu klāstu, ka vēl ilgi par to nožēlosi :D

    Krotow
    08.04.2019 17:15
    Reply to  DMG

    Varbūt arī nenožēlosi ja sieva un bērni neredzēs :P

    Kursors.lv
    08.04.2019 17:18

    Acīmredzot, cilvēki par maz maksā par televizoriem, tāpēc jāpiepelnās šādos veidos.

    KKTK
    08.04.2019 17:54

    Bet ja pieslēdz caur Pi-hole? Arī rādās reklāmas?

    Reklāma