Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS Republic of Gamers izziņo ROG Strix Scope mehānisko tastatūru

    Jaunākie raksti

    ASUS Republic of Gamers izziņojis ROG Strix Scope mehānisko tastatūru, kas tikusi pie lielāka izmēra Xccurate Design Ctrl pogas. Ctrl poga ir divas reizes platāka, lai tā labāk kalpotu FPS tipa spēlēs. ROG Strix Scope mehānisko tastatūra saņēmusi arī speciāli izdalītu One-touch Stealth pogu, kas izslēdz visus skaņu avotus, lai nodrošinātu lietotājam privātumu.

    ROG Strix Scope mehānisko tastatūrai ir Vācijā ražoti Cherry MX RGB mehāniskie slēdzīši, kā arī neierobežotas vizuālās pielāgošanas iespējas ar Aura RGB. Tastatūra pieejama ar Cherry MX Red, Brown, Blue, Black, Silent Red vai Speed Silver slēdzīšiem.

    Reklāma

    Turklāt ROG Strix Scope mehānisko tastatūra ļauj izmainīt krāsu katram tastatūras taustiņam. Starp melnajiem taustiņiem izceļas sudrabotie WASD taustiņi.

    ROG Strix Scope mehānisko tastatūru vari pārvaldīt ar Armoury II programmatūru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Einis
    04.04.2019 14:24

    Vai kāds var iemest kādu linku ar spēlēm, kurās strādā tās klaviatūras gaismas? Kaut kādu sarakstu esmu pētījis, bet varbūt ir kāds apkopojums par spēlēm, kur viņas strādā? FPS īsti neinteresē. Gribēju notestēt gaismas iekš Frostpunk, bet man nekas nemainījās.

    PC: Asus ROG Strix GL553VD

    Reklāma