Web Analytics
More
    Reklāma

    Strauji tuvojas jaunā Microsoft Edge pārlūka versija

    Jaunākie raksti

    Pagājušā gada nogalē izskanēja baumas, ka Microsoft strādājot pie Microsoft Edge pārlūka, kas tiks balstīts uz Chromium dzini. Chromium jau šobrīd darbina Google Chrome pārlūku un arī citus tīmekļa pārlūkus (Brave, Vivaldi, Opera utt.). ZDNet ir apkopojis ļoti plašu informāciju par Chromium dzini un uz tā bāzētajiem tīmekļa pārlūkiem.

    Pirms pāris dienām bija neliela ziņa par Microsoft izveidotu tīmekļa lapu, kurā būs pieejami Edge pārlūka spraudņi. Iepriekš tika uzskatīts, ka Microsoft varētu atļaut savā pārlūkā izmantot jau esošus Chrome pārlūka spraudņus. Tieši to pašu paveica Opera, ļaujot izmantot plašo Chrome spraudņu datubāzi.

    Reklāma

    Šobrīd jau atrastas pirmās jaunā Edge pārlūka instalācijas datnes, bet tās gan pagaidām nav aktivizējamas (nepieciešami specifiski lietotāju konti). Jauno Edge varot izmēģināt tikai Microsoft darbinieki un Azure premium klienti.

    Sagaidāms, ka tuvāko mēnešu laikā Microsoft atļaus Windows 10 Insider programmas dalībniekiem izmēģināt Edge pārlūka darbību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Andrīts
    19.03.2019 13:33

    Un nekādas papildu informācijas par solītajiem uzlabojumiem un fīčām?

    hehe
    20.03.2019 12:13

    Vai uzlabojumi un fīčas mainīs tavu psiholoģisko stāvokli pie fakta, ka Iexplore un Edge izmanto tikai chrome/firefox lejuplādei? :D

    geksis
    20.03.2019 18:23
    Reply to  hehe

    kļūdies. es uz sava datora jau vairākus gadus neesmu izmantojis ne ie ne edge piriekš chrome vai firefox lejupielādes. Man šāda draza (neapvainojaties, subjektīvs viedoklis) uz datora nav vajadzīga. Es edge izmantoju priekš Opera lejupielādes :) bet IE priekš vienas darba programmas, kura uz citiem pārlūkiem nedarbojas.

    Reklāma