Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin paļausies uz cilvēku vēlmi maksāt vairāk par glītiem pulksteņiem

    Jaunākie raksti

    Garmin izziņojis vairāku jaunus viedos pulksteņus, kas paredzēti dažādām brīvā laika un sacensību nodarbēm. Garmin pulksteņu sēriju nodēvējis par MARQ, tajā ietilpst ne tikai sporta pulkstenis, bet arī citi modeļi, kas palīdzēs dārgās izpriecās.

    Garmin MARQ sērijā ir sekojoši modeļi, kuru nosaukums izsaka visu: Expedition, Aviator, Driver, Captain un Athlete.

    Reklāma

    Garmin MARQ sērijas pulksteņi atšķirsies ne tikai vizuāli, tiem būs arī atšķirīgas iespējas. Piemēram, Garmin MARQ Pilot pulksteni papildinās lineāls degvielas līmeņa mērīšanai un pavadoša programmatūra, kas ļauj aprēķināt degvielas patēriņu. Racing modeli papildinās gravējumi, lai ērtāk būtu nolasīt tahometra rādījumu pulkstenī.

    Digitālās iespējas Garmin MARQ sērijas pulksteņiem būs vienādas – tie būs viedpulksteņi ar paziņojumiem no telefona, ar fitnesa mērījumiem un citām ierastām viedpulksteņu iespējām. MARQ sērija tiks pie NFC maksājumiem, GPS, optiskā pulsa nolasīšanas sensora. MARQ sērijā tiks izmantoti tikai luksusa materiāli, piemēram, titāns un safīra stikls.

    Dārgākais (ap 2500 eiro) būs MARQ Driver ar titāna un oglekļa šķiedras apdari. Aviator cena tuvosies 2000 eiro, tas tiks pie aviācijas kartēm un lidostu sniegtās informācijas. Captain maksās pie 1900 eiro, pulkstenī būs jūras kartes, laika ziņas kuģotājiem. Ar 1500 eiro cenu Athlete būs lētākais no MARQ sērijas pulksteņiem.

    Avotsgizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    kursorslv
    15.03.2019 07:05

    Ha ha, good luck! Ja jau Apple vairs netirgo savus īpaši dārgos Apple Watch, tad kurš vispār gribēs pirkt dārgu pulksteni no Garmin?

    Pulksteņu meistars
    15.03.2019 11:33
    Reply to  kursorslv

    Tie ir domāti tikai pulksteņu veikaliem, tādiem kā Laiks un citiem. Tur tādi “tool wathches” tirgojas labi pēdējā laikā, pasaules trends pulksteņu veikalos. Garmin visu dara pareizi šoreiz. :)

    kursorslv
    15.03.2019 12:16

    Emm, nopietni? Ir cilvēki, kas smart watch pirks par tik dārgu naudu? Tas verķis taču būs absolete pēc dažiem gadiem.

    Reklāma