Web Analytics
More
    Reklāma

    Swatch iesūdz tiesā Samsung par pulksteņu ciparnīcu zādzībām

    Jaunākie raksti

    Viedo pulksteņu ražotāji ik pa laikam uzsvēruši, ka varēsi savā 300… 400 eiro pulkstenī redzēt gandrīz jebkādu populāro analogo pulksteņu ražotāju izskatu un iespējas. Protams, agrāk vai vēlāk klasisko pulksteņu ražotājiem bija jāattopas, ka no viņiem tiek zagti ciparnīcu dizaini.

    Swatch grupa nav ne mazākajā sajūsmā par Samsung, vai, pareizāk izsakoties, par Samsung uzturēto viedo pulksteņu ciparnīcu veikalu Samsung Galaxy Apps Store. Swatch grupā ietilpst Blancpain, Breguet, Glashütte, Hamilton, Jaquet Droz, Longines, Mido, Omega, Tissot un Swatch, ciparnīcu dizaini bez atļaujas aizņemti no visiem grupas uzņēmumiem.

    Reklāma

    Swatch atzīst, ka absolūts vairums nozagto ciparnīcu dizainu ir no trešo pušu izstrādātājiem, bet vēl arvien Samsung ir pilnībā atbildīgs par digitālajā veikalā izvietoto saturu. Swatch iepriekš vērsās pie Samsung ar prasību izvākt no veikala un pulksteņiem ārā nozagtos ciparnīcu dizainus.

    Pagaidām nav zināms, kā ievirzīsies tiesvedība. Iespējams, Swatch nāksies cīnīties pret katru trešās puses ciparnīcas izveidotāju, nevis pret veikala uzturētāju Samsung.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma