Web Analytics
More
    Reklāma

    Pat Intel sapņo par lokaniem viedtālruņiem

    Jaunākie raksti

    Microsoft Surface Phone projekts varētu būt izplēnējis, tomēr Microsoft sadarbības partneri plinti krūmos mest negrasās. Letsgodigital atraduši Intel patentu salokāmam viedtālrunim, kas iesniegt vēl 2017. gadā.

    Salokāmais Intel viedtālrunis daļēji uzskatāms par planšetdatoru, attēlos tas ticis pat pie irbuļa. Viedierīces kameras integrētas ekrānā. Ja Intel tiešām grasās viedtālruni veidot, nāksies izmantot Android operētājsistēmu, jo Microsoft neko saderīgu no saviem apcirkņiem nepiedāvās.

    Reklāma

    Baumas un sapņi ir jauka atkāpe no pelēcīgās ikdienas, bet mēs tā arī neesam redzējuši nevienu lokanu viedtālruni, kas būtu arī nopērkams. Tiek uzskatīts, ka lokanums ir lieliska iespēja demonstrēt jaunākās tehnoloģiju iespējas, tomēr ikdienā lokanie viedtālruņi varētu neattaisnot savu potenciāli augsto cenu un trauslumu.

    Letsgodigital izveidojuši savu digitālo viedtālruņa atveidi attēlos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    29.01.2019 12:09

    Vienīgais pielietojums, kas man patiku, būtu portatīvajiem datoriem, ka varētu atlocīt ekrāna malas un tur vienā malā, piemēram skype un otrā malā cits čats. Pa vidu paliktu normāls ekrāns. Tas būtu vienīgais pielietojums, kas man derētu. Pārejais fufels.

    Reinis Rozitis
    29.01.2019 13:34

    Kaut kā šādi tulkojuma raksti mulsina:

    “Of course it is not clear if such a device will ever come to market, but if Intel does not do it with a Microsoft OS, we can be almost certain another OEM will eventually have a similar design on Android.

    vs

    “Ja Intel tiešām grasās viedtālruni veidot, nāksies izmantot Android operētājsistēmu, jo Microsoft neko saderīgu no saviem apcirkņiem nepiedāvās.”

    Ir būtiski mainīta doma no “varbūt Intel nelietos MS” uz “MS neko nepiedāvās” ..

    Kaut kā neforši šadi “klusie telefoni” tehnoloģisku ziņu portālā, nav tak dzeltenā prese ..

    p.s. vai tad apstiprināts ka Andromeda ir ar izbeigta?

    Reklāma