Web Analytics
More
    Reklāma

    Ķīpsalā atgriežas Baltijas mēroga urbānās kultūras un eSporta festivāls “HyperTown RIX”

    Jaunākie raksti

    Pēc vērienīgi aizvadītiem pasākumiem Latvijā un Igaunijā, festivāls HyperTown ir gatavs atkal priecēt Rīgas iedzīvotājus, šoreiz ar vēl plašākām izklaides un atpūtas iespējām visai ģimenei! Jaunākās paaudzes datori, roboti, virtuālās realitātes spēles, simulatori, elpu aizraujoši piedzīvojumi kopā ar festivāla sadarbības partneriem, Baltijas eSporta līgas 3.sezonas fināli, Cosplay jeb pasaules populārāko fantāzijas tēlu šovs un pirmo reizi festivāla vēsturē Baltijā lielākais LAN Party. Festivāls norisināsies divas dienas no 1. līdz 2. jūnijam Ķīpsalas izstāžu hallē, kopumā izvēršoties vairāk nekā 16 000 m2 lielā platībā. Līdz 17.martam ir iespējas iegādāties biļetes iepriekšpārdošana izdevīgāk Biļešu Serviss kasēs.

    Daudzveidīgas mūsdienu aktivitātes katrai gaumei

    Festivāls “HyperTown RIX” sniegs neaizmirstamu pieredzi gan bērniem un jauniešiem, gan viņu vecākiem, jo mudinās pašiem doties īstos piedzīvojumus un izmēģināt jaunākās paaudzes izklaides tehnoloģijas. Apmeklētāji varēs kontrolēt un pat uzbūvēt robotu, uz jaudīga datora ar augstāko izšķirtspēju spēlēt savu iecienītāko videospēli, izmēģināt ar hidrauliku aprīkotus drifta un rallija simulatorus, kā arī izbaudīt aktīvās lasertag (lāzerpeintbola) spēles.

    Reklāma

    Labākie eSporta profesionāļi tiksies Baltijas eSporta līgas (www.besl.pro) trešās sezonas finālspēlēs

    Festivālā norisināsies arī vadošās Baltijas eSporta līgas (BESL) sacensības un pulcēs 12 labākās komandas no visām trim Baltijas valstīm, kas piedalīsies “Counter Strike”, “Rocket League” un “PUBG” jeb “Playerunknown’s Battlegrounds” spēļu disciplīnās. Finālisti vairāk nekā 1000 skatītāju priekšā cīnīsies par iespēju turēt rokās uzvarētāju trofeju un savā īpašumā iegūt daļu no 15 000 eiro balvu fonda. Dinamisku atmosfēru sacensību laikā nodrošinās iespaidīgs gaismas un skaņas šovs, milzu ekrāni, kā arī profesionāli eSporta komentētāji.

    Cosplay jeb fantāzijas tēlu šovs

    Cosplay ir skatuves māksla, kuras dalībnieki paši rada tērpus, pārtopot par filmu, grāmatu vai videospēļu varoņiem, un  atdarina kādu ainu no šī tēla virtuālās dzīves. “HyperTown RIX” laikā vairāk nekā 100 Baltijas valstu mākslinieki sacentīsies par krāšņāko tērpu un priekšnesumu, skatītājus priecējot ar vēl neredzētu šovu. Neparastās modes skates dalībniekus vērtēs un pasākumam īpašu vērienu piešķirs pasaules slavenākie Cosplay tērpu mākslinieki, kuri kļuvuši par šīs jomas čempioniem.

    Latvijā ietekmīgākie “influenceri”

    “HyperTown RIX” pulcēs arī Latvijas populārākos un veiksmīgākos YouTube, Instagram, Facebook un citu vietņu satura ražotājus un viedokļu līderus, kuri dalīsies pieredzē, kā gūt panākumus interneta satura veidošanā. Būs iespēja gan uzdot interesējošos jautājumus, gan nofotografēties ar saviem elkiem.

    LAN Party

    Datorspēļu fani varēs 48 stundu garumā piedalīties Baltijas lielākajā BYOC (Bring Your Own Computer jeb Paņem līdzi savu datoru) LAN Party pasākumā. Ikviena dalībnieka brīva izvēle – spēlēt ar draugiem vai piedalīties dažādos spēļu turnīros. BYOC pasākums norisināsies atsevišķā hallē un spēs uzņemt līdz pat 800 dalībniekiem.

    Baltijas mēroga urbānās kultūras un eSporta festivāls “HyperTown RIX” norisināsies no 1. līdz 2.jūnijam Rīgā, Ķīpsalas izstāžu hallē. Biļetes uz festivālu iespējams iegādāties internetā www.hypertown.pro. Iepriekšpārdošanā līdz 17.martam.  Divu dienu biļetes cena iepriekšpārdošanā ir 20,00 EUR, savukārt festivāla vienas dienas biļete maksā 16,00 EUR. Draugu, paziņu un darba kolektīviem biļetes pieejamas par īpaši draudzīgu cenu. Festivāls tiek īstenots sadarbība ar Helio, Acer, GameInsight, Samsung, Swedbank, Red Bull un Goexanimo atbalstu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma