Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunie Sony XG95 4K HDR pilna spektra LED televizori jau drīz pārdošanā

    Jaunākie raksti

    Sony XG95 sērijas 4K HDR pilna spektra LED televizori ar daudzām modernām patentētām tehnoloģijām un spēju nodrošināt bildes un skaņas patiesu harmoniju ar Sound-from-Picture Reality™ tehnoloģiju būs pieejami veikalos jau no marta sākuma.

    Attēls un skaņa

    Modelis XG95, kā jau pilna spektra LED TV, piedāvā kinoteātra cienīgu kontrastu un spilgtumu, vēl smalkas nianses un attēla dziļumu, kas panākts ar vairākām LED zonām tieši aiz ekrāna. Apvienojumā ar Sony precīzu lokālā ēnojuma tehnoloģiju X-tended Dynamic Range PRO ™, XG95 var neatkarīgi ēnot vai izgaismot atsevišķas LED zonas, ar ko tiek panākts ievērojami uzlabots attēla kontrasts un spilgtums.

    Reklāma

    https://www.youtube.com/watch?v=sjcBEAiu3C0

    XG95 ir aprīkots ar jaudīgu attēlu procesoru X1 ™ Ultimate, kas sniedz 4K kvalitātes HDR skatīšanās pieredzi ar tik izcilu detalizācijas un skaidrības līmeni, kam šobrīd līdzīga nav. Procesors X1 Ultimate  spēj viedi atklāt un analizēt katru attēlā redzamo objektu, izmantojot Sony uz objektu vērstās augstās izšķirtspējas tehnoloģiju, bet ar HDR remāsteru katrs objekts atsevišķi var iegūt lielāku dziļumu, precīzāku tekstūru, un attēls kopumā iegūst reālistiskāku sajūtu.

    XG95 X-Wide Angle (75”un 85”) modeļi nodrošina attēla kvalitātes saglabāšanu neatkarīgi no skatīšanās leņķa. Sony oriģinālais optiskais dizains ar apgaismojuma kontroli nodrošina patiesas krāsas, neatkarīgi no skatītāja atrašanās vietas. Kopā ar X-Motion Clarity ™ tehnoloģiju, kas novērš kustības izplūšanu, nezaudējot attēla spilgtumu, sporta pārraidēs un citās ainās ar ātru darbību, tas palīdz XG95 pārvarēt parastās problēmas, ar kurām saskaras LCD paneļi.

    XG95 modeļi piedāvā vēl iekļaujošāku skatīšanos ar Sounds-from-Picture Reality™ tehnoloģiju ar Sony novatorisko skaņas tehnoloģiju Acoustic Multi-Audio ™. Divi skaļruņi TV aizmugurē apvienoti ar esošo audio sistēmu atveido skaņu tā, it kā tā nāktu no ekrāna centra – ar precīzi saskaņotu attēlu un skaņu.

    Tam visam klāt vēl nāk Netflix kalibrētais režīms, IMAX Enhanced, Dolby Vision™ un Dolby Atmos ™1, lai gādātu par to, lai skatītājs precīzi piedzīvotu autora ieceri.

    Viedās funkcijas un lietošanas ērtums

    XG95 sērijas 4K HDR pilna spektra LED televizori darbojas ar Sony Android TV programmatūru, kas atbalsta plašu lietojumprogrammu loku no Google Play™, tostarp YouTube™, Netflix, Prime Video un citām. Lai padarītu televizoru un mājokli vēl viedāku, XG95 ir iebūvēts Google palīgs1. Turklāt televizoram ir iebūvēts mikrofons, kas atbrīvos lietotāju rokas. Skatītāji var vienkārši pārvaldīt televizoru ar balsi, izmantojot Google palīgu, lai ātri plānotu dienu, iepazītos ar saturu vai atskaņotu TV šovus, filmas.

    XG95 būs saderīgs ar Apple AirPlay 2 un HomeKit. AirPlay 2 ļauj bez piepūles straumēt saturu no jūsu iPhone, iPad vai Mac tieši uz Sony TV. Skatieties filmas un šovus no iTunes un citām video lietotnēm, kā arī  fotoattēlus tieši Sony televizorā. Atskaņojiet mūziku vai klausieties podkastus televīzijā un AirPlay 2 skaļruņos visā mājās – viss ir sinhronizēts. Ar HomeKit viegli un droši pārvaldiet viedās mājas lietas ar Home lietotni.

    XG95 ir aprīkots ar jaunu augstas kvalitātes balss tālvadības pulti, ar gludu, alumīnija virsmu, vienkāršotu pogu konfigurāciju un RF ātrai reaģēšanai un vieglai pārvaldībai. Jauna lietotāja saskarne nodrošina nevainojamu un ātru piekļuvi iecienītākajām lietotnēm un iestatījumiem.

    Pieejamie izmēri: 55”, 65”, 75”. 85”  būs pieejams vēlāk.

    Par cenām un pieejamību vietējā tirgū informāciju meklējiet Sony mājas lapā: https://www.sonylatvija.com/

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma