Web Analytics
More
    Reklāma

    Eiropas pircēji samaksā, bet pagaidām netiek pie Tesla Model 3 Autopilot

    Jaunākie raksti

    Tesla uzsākusi piegādes pirmajiem Model 3 automašīnas pircējiem Eiropā, tomēr jaunais pirkums dažam var radīt nelielas sirdssāpes – Tesla nācies atspējot Autopilot iespējas pircējiem Eiropā, jo vienkārši nav saņemtas nepieciešamās atļaujas.

    Tesla Model 3 pircējiem par Autopilot nācās piemaksāt 5200 eiro, bet Autopilot nebūs pieejams vēl kādu laiciņu. Labā ziņa gan ir tā, ka Autopilot tehnoloģijas Eiropa jau ir akceptējusi Tesla Model S un Model X automašīnām, tāpēc atļaujas saņemšana Model 3 Autopilot aktivizēšanai ir tikai laika jautājums.

    Eiropā Tesla Model 3 automašīna pieejama ar divu riteņu piedziņu, mašīna pieejama ar vai bez tā sauktās Performance iespēju pakotnes. Model 3 automašīnas cena sākas no 40 000 eiro, ar palielinātas ietilpības akumulatoriem Model 3 maksā ap 55 400 eiro. Par automašīnas krāsas izvēli (standartā tiek piedāvāta melnā krāsa) jāpiemaksā 1600  – 2600 eiro, par citu interjera krāsu vēl 1050 eiro. Cita dizaina disku izvēle ir 1600 eiro, bet jau minētais Autopilot izmaksā papildu 5200 eiro.

    Avotsguru3d
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma