Web Analytics
More
    Reklāma

    Skype spēs aizmiglot fonu videozvana laikā

    Jaunākie raksti

    Microsoft nākas visai smagi strādāt, lai par Skype vispār kāds atcerētos. Tiek ziņots, ka tuvākajā laikā Skype saņems iespēju aizmiglot (padarīt neasu) fonu videozvana laikā. Tātad varēsi bez rūpēm pieņem videozvanu arī tad, ja nebūsi savācis istabu.

    Skype ar mākslīgā intelekta palīdzību spēs izšķirt cilvēku, bet visu pārējo attēlā būs iespējams padarīt neasu. Skype spēs izšķirt ne tikai cilvēka seju, bet arī rokas un citas ķermeņa daļas. Līdzīga iespēja jau pagājušajā gadā nonāca Microsoft Teams lietotnē.

    Reklāma

    Skype jaunā iespēja nonāks galddatoru lietotnēs, Android, iOS un tā būs pieejama arī Skype tīmekļa pārlūka saskarnes lietošanas laikā. Vienlaikus tiek uzsvērts, ka vismaz sākotnēji ne visas ierīces būs saderīgas ar fona izpludināšanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    08.02.2019 11:39

    Skype nosprāga tajā dienā kad to nopirka maikrosofts pārceļot tīkla infrastruktūru no P2P uz saviem serveriem, tad Android skype paliek fonā, un nevar saprast – lietotājs no datora aizgājis prom vai tur bija autorizācija no telefona kura uztur visu laiku online, tad windows 10 vidē notifikācijas kautkur pazud un neviens neredz ka esmu rakstijis.
    Ja agrāk uzrakstot sarkanam kontaktam – tas atbildēja bet nedaudz vēlāk, tad tagad uzrakstot dzeltenam vai sarkanam tas 100500% neatbildēs, ja agrāk kontakts bija dzeltens – šobrid datoru nelieto. A tagad – tajā galā stāv windows 10 un vai vēl skype uz Android tiek lietots.
    Tikko paskatijos – 2 zaļi viens sarkans, parejie dzelteni vai vispar peleki/offline, agrāk 100 līdz 200 kontakti vienmēr bija zaļi, dzelteni vai sarkani un ļoti maz offline.

    Krotow
    08.02.2019 15:39

    Skype pāreja zem Microsoft tiešām bija piemērs, kā var neglābjami sabojāt labu produktu/servisu. Savu pamata uzdevumu (nosūtīt ziņu čatā, tai skaitā lietotājam, kas nav uz vietas) un balss sarunas 2 lietotājiem tas pildīja perfekti arī pirms tam. Arī savienošanās darbojās vienmēr, ja tikai bija fizisks pieslēgums Internetam. Bet nebija labi…. Sākumā Microsoft sabojāja lietotāja interfeisu ar vizuālu drazu, pēc tam arī pārējo. Pārtraucu Skype izmantot pirms pusotra gada, kad pēc Skype pārcelšanas uz mīkstajiem mākoņiem, sākās problēmas ar failu pielikumiem Linux versijā. Punktu pielika tolaik jaunākās Android Skype versijas negausība baterijas satura tukšošanā (baterija no 90% kļuva tukša 2 stundās). Pat nezinu, ko tur tagad vēl var darīt, lai Skype vispār lietotu.

    10.02.2019 23:40
    Reply to  Krotow

    Stulbākais, kad nodarbojies ar SEO, bez skype iztikt nevar, jo 99% no cilvēkiem ar kuriem jākontaktējas vienīgais saziņas veids ir Skype. Protams ir arī email, bet cmon, risināt problēmas caur email ir stulbi.

    Reklāma