Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS izziņo ārējo cieto disku FX HDD ar Aura Sync RGB LED

    Jaunākie raksti

    ASUS tikko izziņojis ārējo cieto disku ietvaru ASUS FX HDD, kas ir pasaulē pirmais 2.5 collu ārējais cietais disks ar Aura Sync RGB gaismiņu sinhronizēšanas tehnoloģiju. Aura Sync RGB sola 16 miljonus dažādu krāsu LED, kas darbojas kopā ar citiem Aura Sync produktiem.

    ASUS FX HDD būs pieejams 1 TB un 2 TB ietilpībās, savienojumu nodrošina USB 3.1 Gen 1. ASUS FX HDD tiks piedāvāts arī rīks 256-bitu AES datu šifrēšanai. Tāpat komplektā būs iekļauta automātiska dublējumkopijas veidošanas programmatūra.

    Reklāma

    ASUS FX HDD veidots spēļu entuziastiem, tas ieturēts ASUS futūristiskajā dizainā. ASUS FX HDD izmantoti materiāli, kas neļaus diskam noslīdēt no galda, kā arī disks nekrās pirkstu nospiedumus un putekļus. USB 3.1 Gen 1 teorētiski nodrošina 5 Gbps datu pārraidi, kas ir desmit reizes ātrāka par USB 2.0.

    Avotsguru3d
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    01.02.2019 20:22

    Tos žagatu LEDus labāk varēja samainīt pret USB-C

    Reinis Rozitis
    01.02.2019 20:49

    > ASUS FX HDD veidots spēļu entuziastiem

    Drizāk jau fetišistiem (kā zilās lampiņas ieskrūvēt auto logu mazgātāju vietā) ..

    Pat paskatījos ASUS lapā .. un nē pat pie specifikācijas tikai tas, ka mirguļos led lampiņas visās 16 miljons varavīksnes krāsās un ka usb štekeris + kaut kāda papildus softs (bloatware) :)

    Bet kas reāli iekšā?
    Kas par ssd vai flash (tas ka ports ir usb 3.1 neko nenozimē), kādi io rādītāji, kāda endurance .. pilnīgi nekā (lai gan varjaubūt, ka vidējam lietotājam neinteresē).

    p.s. nav nekas pret rgb piekritējiem, bet tas ir cita veida entuziasms, ne spēļu (ja varbūt kādreiz bija, tad manuprāt tagad tomēr uzsvars ir uz veikstspēju un praktiskumu (ergonomiku / izturību utt)).

    Reklāma