Web Analytics
More
    Reklāma

    iRobot izziņo robotu-zālespļāvēju Terra

    Jaunākie raksti

    iRobot tikko pastāstījis par savu jaunāko produktu robotu-zālespļāvēju Terra. iRobot Terra tapis 10 gadus, tāpēc tā iznākšana pamatīgi iekavējusies aiz konkurentiem, bet iRobot Terra piedāvā pāris unikālas iespējas.

    iRobot sola, ka Terra pļaus zāli tāpat, kā to darītu cilvēks – Terra pārvietojas taisnās līnijās, kas ir būtiski daudziem potenciālajiem pircējiem. iRobot Terra paļaujas uz bezvadu barjerām, tev pašam neko nenāksies ierakt gar dobēm. Zālespļāvējs paļaujas uz iRobot Imprint Smart Mapping tehnoloģiju, kas jau atrodama putekļu sūcēju robotos.

    Reklāma

    Terra izmantos to pašu iRobot Home App ar Wi-Fi savienojumu, kas tiek izmantota Roomba putekļu sūcējiem.

    Sākotnēji iRobot Terra būs pieejams Vācijā un ASV, bet nekas par plānotajām cenām un tālāku pieejamību citos tirgos nav zināms.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    as
    30.01.2019 15:43

    Interesanti, kur atradīsies bezvadu barjeras, ja ne ieraktas dobēs?
    Un Wifi robots taisa pats vai izmantos no mājas loga nošaroto?
    Cena?

    31.01.2019 08:36
    Reply to  as

    Pēc apraksta sanāk ka teritorijā ir jāsasprauž vairākas bākas, jāizvizina robots pa perimetru visiem objektiem un tad notiks magic.

    Krotow
    30.01.2019 18:09

    Kaķiem pasažieriem stūrī uzlikts rokturītis kur pieturēties.

    Skābene
    31.01.2019 10:02

    Nu moins, pacietīgi gaidīju Irobot zāles pļāvēju , bet kad nesagaidu un paņēmu beidzot Husi, tā Irobot paziņo par savu zāles pļāvēju!
    Husim tieši spļadījos par to perimetra vadu, ka baigais čakars, un ja vēl ar Aeratoru, lāpstu vai ko citu viņu pārrauj, tad ej nu pēc tam atrodi, kurā vietā šis ir pušu.

    Reklāma