Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony izziņo jaunos EXTRA BASS sērijas skaļruņus

    Jaunākie raksti

    Sony papildina savu EXTRA BASS™ klāstu ar SRS-XB12, SRS-XB22 un SRS-XB32 pārnēsājamiem skaļruņiem, kā arī ar jauno, jaudīgo GTK-XB72 bezvadu skaļruni.

    Spēcīgs skaņas blieziens

    Dzirdiet un izbaudiet dziļu un spēcīgu basu, ko piedāvā Sony populārais EXTRA BASS™ klāsts. XB22 un XB32 modeļi aprīkoti ar dubultiem pasīvajiem skaņas raidītājiem, kas darbojoties kopā ar pilna diapazona stereo skaļruņiem, pastiprina zemākās frekvences un basu, neskatoties uz tā kompakto izmēru. Līdzīgam efektam XB12 aprīkots ar vienu pasīvo skaņas raidītāju.

    Reklāma

    XB72 modeļa ietilpīgais korpuss un iespaidīgie vūferi rada spēcīgu basu un paplašina skaņas laukumu spēcīgai skaņai.

    Sarīkojiet ballīti

    Pateicoties dizainam, kas atvieglo līdzņemšanu, un iebūvētam akselerometram, kas rada skaņas un gaismas reakciju, modeļiem XB22 un XB32 tagad ir arī Party Booster funkcija. Lai panāktu skaņas un gaismas reakciju, nepieciešams tikai viegli tam uzsist. Bet tas nav viss, ar salāgoto Fiestable aplikāciju, varat izbaudīt veselu rindu interesantu funkciju, ko piedāvā XB72 modelis. Padariet savu ballīti īpašu līdz ar balss kontroli- jaunu kustību kontroles iespēju-, un ar interaktīvām ballītes gaismām. Jums tikai jāizvēlas ‘Party Lights’ sadaļu bezmaksas Fiestable aplikācijā savā telefonā, lai salāgotu mūziku ar gaismām, un varat radīt dzīvās mūzikas koncerta atmosfēru.

    Ar uzlaboto daudzkrāsaino gaismu funkciju XB32 un XB72 modeļiem jūs varat jebkurā vietā radīt ballītes atmosfēru. Ar gaismām vairākās krāsās, ko iespējams sinhronizēt ritmā ar iecienīto mūziku, kā arī ar mirgojošu stroboskopu, XB32 un XB72 radīs ballītē naktskluba atmosfēru. Līdz ar Fiestable aplikāciju varat iegūt vēl vairāk iespēju personalizēt kontroli. Lai iedzīvinātu jebkuru pasākumu, XB22 modelis pieejams arī ar vienkrāsainu gaismas līniju.

    Ballīšu izturīgi

    Skaļruņi ir ar IP67 kategoriju, tātad izturīgi pret ūdeni un putekļiem. XB12 modelim ir gumijai līdzīgs apvalks, tikmēr XB22 un XB32 modeļiem šis apvalks papildināts ar mazgājamu audumu, kas jūsu skaļruni padara absolūti ballīšu izturīgu. XB32 un XB22 ir arī nerūsējoši un triecienizturīgi, tā ka neatkarīgi no lokācijas varēsiet maksimāli izbaudīt mūziku. Izpaudiet savu ballēšanās stilu līdz ar jauno pieejamo krāsu klāstu.

    Pilni uzlādēta baterija ļaus darboties līdz pat 24 stundām, ērtais un kompaktais dizains ar rokturi pārnēsāšanai priecēs ar mūziku, lai vai kur jūs ietu. Baterijas uzlādes nolūkā modelim XB32 var pat pieslēgt savu viedtālruni, tātad apturēt ballīti nav attaisnojuma.

    • SRS-XB12 modelis būs pieejams no 2019. gada aprīļa ar aptuveno cenu €60.
    • SRS-XB22 modelis būs pieejams no 2019. gada maija ar aptuveno cenu €120.
    • SRS-XB32 modelis būs pieejams no 2019. gada maija ar aptuveno cenu €170.
    • GTK-XB72 modelis būs pieejams no 2019. gada aprīļa ar aptuveno cenu €350.
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma