Web Analytics
More
    Reklāma

    Mozilla atjaunos Thunderbird e-pasta klienta saskarni un uzlabos sadarbību ar Gmail

    Jaunākie raksti

    Mozilla tikko izziņojusi būtiskus Thunderbird e-pasta klienta jaunumus, kas tika gaidīti jau ilgi. Thunderbird e-pasta klients ir pamatīgi iepalicis aiz Microsoft Outlook Mail un Google Gmail tīmekļa saskarnes, bet tas viss mainīsies jau tuvāko mēnešu laikā.

    Thunderbird e-pasta klienta lietotne šajā gadā kļūs daudz glītāka un modernāka, tā saņems vairākus uzlabojumus. Thunderbird e-pasta klients pratīs sadarboties ar Windows 10 Action Centre, kā arī e-pasta klientam tiks pievienotas jaunās Gmail iespējas.

    Reklāma

    Diemžēl Mozilla paziņojusi, ka no Thunderbird tiks izņemtas čata saziņas iespējas un arī RSS lasītājs vairs nebūs pieejams.

    Avotsmozilla
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    03.01.2019 10:57

    Prieks, ka protams uzlabos interfeisu un funkcionalitāti, bet nu diezgan nelāgi sanāk…gan IRC, gan RSS tiek lietots Thunderbirdā ik pa laikam

    LAN
    03.01.2019 15:01

    Kurus klientus jūs lietojat?

    Kursors.lv
    03.01.2019 15:17
    Reply to  LAN

    Pēc tam, kad Newton izbeidzās, esmu atpakaļ pie Outlook. Pie tam, arī telefonā.

    Jānis
    03.01.2019 18:58

    Par outlook uz iphone biju dzirdējis labas atsauksmes, pamēģināju, bet kaut kā īsti “nepavilka”, turpinu lietot ierasto Mail aplikāciju. Laikam jau ieradumam ir liels spēks….

    Kursors.lv
    03.01.2019 19:18

    Zini, konkrēti uz iPhone arī man vairāk patīk lietot noklusēto Mail. Es neteiktu, ka funkcionāli labākais risinājums, bet tomēr kaut kā ērtāk/ātrāk/saprotamāk tas darbojas. Uz Android ar šo ir lielāks bardaks un tur vieglāk pierast pie Outlook.

    Guntis Čoders
    04.01.2019 09:31

    Tagad jau arī Gmail app var pievienot jebkuru e-pastu. Es pie tā esmu pieradis.

    Kursors.lv
    04.01.2019 09:39
    Reply to  Guntis Čoders

    Es arī Gmail mēģināju izmantot ar 4 e-pasta kontiem, bet kādā no komandējumiem pamatīgi izbesījos un pārgāju atpakaļ uz Outlook. Gmail bija nenormāli gļukains, slikti sinhronizēja e-pastus un visu laiku bija ziņojumu attēlojuma problēmas. Īpaši tas bija jūtams ārzemēs, kad laikam traucēja sliktāki sakari.

    Mārtiņš
    27.02.2019 09:41

    Cerēsim, ka beidzot ieviesīs pilnvērtīgu funkciju minimizēšanai uz ikonu, citādi jāinstalē visādi Minimize plagini, kas pie tam nobeidzas, kad izlaiž jaunu Thunderbird versiju.

    Jānis Lūsis
    08.05.2019 00:15

    Esmu bijis lojāls un pacietīgs Thunderbird lietotājs, šķiet, kādus >14 gadus. Outlook kā sugu neesmu varējis paciest piņķerīgās, pārbāztās saskarnes dēļ. Nu nepatīk un viss… BET nupat pienāca tas brīdis, kad man tomēr piegriezās Thunderbird regulārā uzkāršanās. Protams, no vienas puses jau var saprast – deviņas IMAP e-pasta adreses un kopējais ziņojumu skaits vairākos desmitos tūkstošu. Līdz šim ~9 mēnešus uz jaunā datora programma griezās normāli, bet tagad vairs nav lietojama vispār (visu laiku not responding). Apnika. Punkts. Palietoju meklētāju, īsi ieskatījos populārāko pasta programmu piedāvājumos un, pats sev par neieradumu, pēc 20 min izmēģināšanas nopirku mūža abonementu Mailbird programmai (atkal kaut kāds putns… :D). Ziniet, nenožēloju! Askētiski, vienkārši, nebremzē, nekaras, viss notiek. Tiešām beidzot priecīgs. (Gadiem ilgi arī Firefoxu spītīgi lietoju, kamēr nesalīdzināmi stabilākais Chrome tomēr mani pārliecināja.) Piedod, Mozilla, tomēr man jāsaka atā. Paldies par kopā pavadīto laiku! :)

    Reklāma