Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Lens spēj atpazīt miljards dažādu lietu

    Jaunākie raksti

    Google Lens ir fantastiska tehnoloģija, kas ļauj pavērst viedtālruņa kameru pret priekšmetu, reklāmu, papīra lapu u.tml., lai iegūtu papildu informāciju par redzamo. Ja pavērsīsi kameru pret restorāna izkārtni, Google Maps piedāvās apskatīt atsauksmes par šo vietu. Google Lens atpazīst telefona numurus un tiešsaistes adreses drukātajās reklāmās.

    Kā es visbiežāk izmantoju Google Lens? Veikalā pavēršu kameru pret nezināma ārzemju alus etiķeti, lai uzzinātu atsauksmes un novērtējumu par kāroto pirkumu.

    Reklāma

    Google Lens tika izlaista 2017. gadā, tobrīd lietotne spēja atpazīt 250 000 dažādu priekšmetu. Šobrīd Google Lens atpazīst miljardu priekšmetu, lietotne turpina mācīties no lietotāju meklējumiem un sniegtajām atsauksmēm. Lietotne spēj nolasīt uz maršrutētāja uzlīmēto Wi-Fi nosaukumu un paroli, automātiski to ievadīt viedtālruņa atmiņā un pieslēgties pie Wi-Fi tīkla.

    Google Lens lietotne uzstādāma Pixel sērijas, kā arī vairākos LG, Motorola, Xiaomi, Sony, HMD/Nokia, Transsion, TCL, OnePlus, BG un ASUS viedtālruņos. Samsung viedtālruņos iespēju vari darbināt ar Google Assistant palīdzību.

    Avotseteknix
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    27.12.2018 13:36

    Vēl reālāks izsekošanas rīks ar papildus vizuālajiem efektiem.

    Reklāma