Web Analytics
More
    Reklāma

    Digital Freedom Festival varēs vērot tiešraidē

    Jaunākie raksti

    Ar Lattelecom atbalstu tehnoloģiju, startup, politikas un dzīvesstila festivāla Digital Freedom Festival pirmās dienas centrālās skatuves tiešraidi varēs vērot Shortcut.lv un lietotnē Shortcut, savukārt tiešraide no festivāla satura partnera DELFI skatuves “DELFI media LAB” būs vērojama portālā DELFI. Festivāls notiks no 30. novembra līdz 1. decembrim un uz 5 skatuvēm pulcēs vairāk nekā 100 konferences runātāju un 1500 dalībnieku no visas pasaules.

    Uz konferences galvenās – “Nākotnes skatuves” – apspriedīs tehnoloģiju ietekmi uz politiskajiem procesiem un veselības jomu, diskutēs par mākslīgo intelektu un aizspriedumiem, mūsdienīgu pilsētu dizaina veidošanu u.c. tēmām. Runātāju vidū būs mākslīgā intelekta pētniece un inženiere Hanana Salama (Hanan Salam)no Francijas, lielpilsētu dizainers un humānākas urbānās vides radītājs Mīkaels Kolvils-Andersens (Mikael Colville-Andersen) no Dānijas, pasaulē lielākās ģenētikas datu glabāšanas un apmaiņas platformas pārstāvis Henrī Iness (Henry Ines) no ASV un daudzi citi.

    Reklāma

    Krists Avots, Lattelecom Korporatīvās attīstības direktors: “Lattelecom jau vairākus gadus atbalsta un veicina valsts digitālo attīstību un inovatīvo domāšanu, tādēļ arī šogad atbalstām Digital Freedom Festival, nodrošinot bezmaksas tiešraidi Shortcut lietotnē. Turklāt tiešraidei no galvenās skatuves varēs sekot līdzi ne tikai Latvijas, bet arī starptautiskā auditorija, tādējādi iedvesmojoties jaunām idejām un risinājumiem, kā arī gūstot lietderīgas tehnoloģiju un biznesa zināšanas.”

    Lietotni ir iespējams lejuplādēt Google Play un AppStore. Festivāla tiešraide bez maksas pieejama ikvienam Shortcut lietotājam visā pasaulē, kā arī vēl septiņas dienas pēc tiešraides ieraksts būs pieejams arhīvā. Tiešraides sākums 30. novembrī pulksten 10:00, un tā būs angļu valodā.

    Savukārt Digital Freedom Festival satura partneris DELFI festivāla ietvaros piedāvās plašu un daudzpusīgu programmu par mediju attīstību moderno tehnoloģiju laikmetā. Uz “DELFI media LAB” skatuves žurnālisti un eksperti ielūkosies tehnoloģiju, informācijas un zināšanu mijiedarbības nākotnē, visas dienas garumā piedāvājot aizraujošas runas un diskusijas par aktualitātēm mediju un reklāmas industrijā. Runātāju vidū būs ziņu aģentūras NPR korespondents Maskavā Lusians Kims (Lucian Kim) no ASV, tehnoloģiju korespondents žurnālā “The Economist” Hals Hodsons (Hal Hodson) no Lielbritānijas u.c. Tiešraide portālā DELFI no “DELFI media LAB” skatuves sāksies 30. novembrī pulksten 11:15. Tiešraide būs angļu valodā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma