Web Analytics
More
    Reklāma

    LG uzsāk Latvijā pārdot jaunākās paaudzes NeoChef mikroviļņu krāsnis

    Jaunākie raksti

    Jaunās LG NeoChef mikroviļņu krāsnis ar LG viedā invertora tehnoloģiju sniedz iespēju ne tikai ēdienu uzsildīt, bet arī to pagatavot, padarot mikroviļņu krāsni par neaizvietojamu palīgu ikdienas maltītes sagatavošanā. Vienmērīga atkausēšana, ātra ēdiena uzsildīšana, ēdiena cepšana un grilēšana – šīs visas un vēl vairāk funkcijas ir pieejamas jaunās paaudzes mikroviļņu krāsnīs.

    Kompaktums un ietilpība

    Jaunās paaudzes mikroviļņu krāsns NeoChef ir kompaktāka salīdzinājumā ar iepriekšējiem modeļiem, bet tajā pašā laikā tā ir arī daudz ietilpīgāka. Mazais ierīces izmērs ļauj to novietot jebkur, neaizņemot daudz vietas. Tajā pašā laikā, mikroviļņu krāsns iekšpuse ir ietilpīga, un tajā var ievietot arī lielāka izmēra traukus.

    Reklāma

    Daudzpusīgs pielietojums

    Izmantojot vienmērīgās uzsildīšanas funkciju un precīzo temperatūras regulēšanu, pateicoties LG viedā invertora tehnoloģijai, ir iespējams ēdienu uzsildīt vienmērīgi, nezaudējot ēdiena uzturvērtību. Savukārt, pielāgojot temperatūru attiecīgajam produkta veidam, tos vienmērīgāk un pilnīgāk ir iespējams arī atsaldēt. Papildus tam LG NeoChef mikroviļņu krāsnī iestrādāta grilēšanas un cepšanas funkcija, kā arī tā sniedz iespēju fermentēt pašiem savu jogurtu.

    Funkcionalitāte

    NeoChef spēj pielāgoties ienākošās strāvas līmenim, tāpēc mikroviļņu krāsns darbosies vienmēr, pat ja tīklā pienāk strāva ar zemu spriegumu, elektroapgāde ir ierobežota vai ienākošās strāvas jauda ir zema (ne mazāka par 300W). Iekšējais baltais LED apgaismojums ir 3 reizes spožāks un energoefektīvāks par tradicionālo modeļu apgaismojumu, kas sniedz iespēju pārliecināties par ēdiena gatavības pakāpi, lieki neatverot durtiņas.

    Maltītes kvalitāte

    Charcoal Lighting Heater tehnoloģijas revolucionārais ogles kvēldiegs ļauj dabiskā veidā pagatavot vairāk maltīšu īsākā laika periodā. Sildīšana ar ogles kvēldiegu uzlabo siltuma absorbciju, ēdienu sildot it kā īstā ogļu grilā un pagatavojot maltīti pareizi.

    Viegla kopšana

    Neņemot vērā mikroviļņu krāsns kompakto izmēru un lielo ietilpību, kas jau atvieglo ierīces kopšanu, tās 99,99% antibakteriālais iekšējais pārklājums EasyClean padara mikroviļņu krāsns tīrīšanu vēl vieglāku un ērtāku. Pārklājums likvidē 99,99% kaitīgo baktēriju, kas parasti pielīp pie virsmas.

    LG NeoChef sērijā ir trīs mikroviļņu krāsnis (modeļi: MH6535GIS, MS23NECBW un MS2535GIB), kuru ietilpība ir  no 23L līdz 25L. Mikroviļņu krāšņu funkcijas ir komplektētas tā, lai pat visprasīgākajiem ēdienu gatavotājiem piedāvātu iespēju izvēlēties un uzlabotu viņu maltītes gatavošanas pieredzi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma