Web Analytics
More
    Reklāma

    Files by Google: uzlabots datņu pārlūks Android lietotājiem

    Jaunākie raksti

    Google pirms aptuveni gada izlaida vienkāršotu (tajā laikā pat pārāk prastu, ja tā drīkst izteikties) datņu pārlūku un viedtālruņa atmiņas vietas atbrīvotāju Files Go. Files Go lietotne sākotnēji bija paredzēta jaunattīstības valstīm, kur dominē lēti viedtālruņi ar niecīgām atmiņu ietilpībām.

    Google apgalvo, ka šobrīd Files Go katru dienu izmanto aptuveni 30 miljoni lietotāju visā pasaulē. Turklāt Files Go tiek pārsaukts par Files by Google, lai piedāvātu vēl plašākas iespējas. Files by Google turpinās palīdzēt tikt vaļā no vecām un nevajadzīgām datnēm.

    Reklāma

    Lielākais Files by Google pluss ir iespēja pārlūkot savas datnes viedierīcē bez maksas un bez reklāmām (vismaz pati Files by Google lietotne nerāda reklāmas, bet neviens nav teicis, ka Google kādu informācijas nieku neaizsūta uz saviem reklāmu serveriem).

    Patīkami, ka Files by Google iesaka un ātri nodzēš liekās fotogrāfijas, iepriekš tās piedāvā dublēt Google Photos lietotnē. Tāpat Files by Google atrod dažādās saziņas lietotnēs (WhatsApp, Messenger, Slack u.c.) uzņemtās fotogrāfijas, kas izmantotas tikai vienu reizi un lieki mētājas tālruņa atmiņā.

    Diemžēl Files by Google nemāk sadarboties ar mākoņdatu servisiem un tīkla šārēm, kas ir visai ierasti rīki citos datņu pārlūkos.

    Files by Google vari ielādēt no Play veikala.

    AvotsGoogle
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    hhh
    10.11.2018 11:15

    izskatās pēc pamatskolnieka radīta dizaina, salīdzinot ar Apple Files: https://support.apple.com/en-jo/HT206481

    Janis Alksnis
    20.12.2018 11:01

    šī aplikācija taču if vismaz gadu veca

    20.12.2018 11:02
    Reply to  Janis Alksnis

    Tagad beidzot smuka :)

    Reklāma