Web Analytics
More
    Reklāma

    Google News kļūda var notērēt fonā vairākus gigabaitus datu

    Jaunākie raksti

    Tiek ziņots, ka kopš maija Google nav salāpījusi Google News lietotnes kļūdu, kas spēj bez lietotāja ziņas fonā notērēt vairākus gigabaitus mobilā interneta datu. Lielākais pagaidām zināmais notērēto datu apjoms ir 24 GB, kas ASV var izmaksāt vairākus simtus dolāru.

    Tāpat tiek norādīts, ka Google News lietotne nereaģējot uz iestatījuma “Download via Wi-Fi only” aktivizēšanu. Nākas doties uz viedtālruņa iestatījumu sadaļu, kur Google News lietotnei liedz pieeju fonā lietot datus.

    Reklāma

    Jāsaprot, ka modernie viedtālruņi fonā šo to spēj notērēt, bet tie varētu būt līdz 100 MB, kas nepieciešami e-pastu lasīšanai, WhatsApp un citiem populārajiem saziņas servisiem. Paskatījos, ka man lielākie grēkāži ar fona mobilo datu lietojumu ir Google Photos un Play veikals. Kopā abas lietotnes kopš mēneša sākuma iztērējušas 110 MB mobilo datu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    30.10.2018 00:59

    Fonā nekontrolēti skrienoša aplikācija ir vēl bīstamāka. Tā ne tikai noēd trafiku, bet arī izlādē bateriju. Un daļai telefonu to izlādē zem sprieguma, ko baterijas aizsardzības shēma uzskata par drošu. Iegūstam neejošu telefonu ar bateriju, kas vairs nelādējas (spriegums 0V un bezgalīga pretestība). Atliek vien meklēt jaunu bateriju.

    x
    31.10.2018 08:27
    Reply to  Krotow

    aiznesot telefonu uz garantijas remontu, cilvēks saņemtu oficiālu dokumentu ka ir kamielis, kas nemāk pareizi lietot iekārtas.

    Reklāma