Web Analytics
More
    Reklāma

    IBM iegādāsies Red Hat par 34 miljardiem dolāru

    Jaunākie raksti

    Vakar tika paziņots, ka IBM ir piekritis iegādāties programmatūras izstrādātāju Red Hat par 34 miljardiem dolāru, IBM pārņems arī visas Red Hat saistības. Red Hat iegāde būs lielākais IBM veiktais darījums uzņēmuma vēsturē.

    Ko īsti IBM iegūs? Red Hat iegāde ir mērķēta, lai IBM kļūtu par pasaulē lielāko hibrīdo mākoņdatu servisu piedāvātāju. IBM grasās uzņēmumiem piedāvāt dažādus mākoņdatu servisus.

    Reklāma

    Red Hat dibināts 1993. gadā, uzņēmums specializējies Linux operētājsistēmās. Red Hat ir lielisks piemērs tam, kā tehnoloģiju uzņēmums ar gana senu vēsturi spējīgs pielāgotiem mūsdienu pieprasītājiem servisiem. IBM ar šo apvienošanos cer konkurēt ar Amazon, Microsoft un citiem gigantiem, kuri piedāvā neskaitāmus pakalpojumus lielajiem uzņēmumiem.

    IBM pēdējo piecu gadu laikā zaudējis trešo daļu no uzņēmuma vērtības, kamēr Red Hat spējis audzēt savu akciju vērtību par 170%.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Nett
    29.10.2018 14:11

    Interesanti, kadas izmainjas ieviesis IBM Redhat attiistiibaa? Lai gan mans paregjojums, ka IBM neko nedaris ar redhat programmeetaaju strukturu, bet orientes darbibas sferu ka augstak rakstits rakstaa.

    Reklāma