Web Analytics
More
    Reklāma

    TechChill Fifty Founders battle sacensību uzvarētājs saņems 10 000 eiro

    Jaunākie raksti

    Agrīnās stadijas startup uzņēmumi tiek aicināti pieteikties TechChill rīkotajās Fifty Founders battle sacensībās, lai cīnītos ne tikai par investoru uzmanību, bet arī par galveno balvu – 10 000 eiro. Konkurss ļaus iepazīt labākos un daudzsološākos jaunuzņēmumus no Baltijas, Ziemeļvalstīm, Centrālās un Austrumeiropas valstīm, sniedzot 50 pusfinālistiem iespēju prezentēt savas idejas investoriem, potenciālajiem klientiem, medijiem un citiem konferences dalībniekiem.

    Šogad Fifty Founders battle tiek rīkots sadarbībā ar Silicon Vikings Startup World Cup, kas ir globāls jaunuzņēmumu konkurss ar mērķi veicināt inovācijas un uzņēmējdarbības iespējas startup ekosistēmā visā pasaulē. Papildus 10 000 eiro galvenajai balvai, Silicon Vikings izvēlēsies vienu sacensībās prezentētu uzņēmumu, kas 2019. gada 17. maijā piedalīsies Silicon Vikings Startup World Cup finālā Sanfrancisko, ASV.

    Reklāma

    50 pusfinālisti tiks sadalīti piecās vertikālēs pēc to pārstāvētās darbības nozares – fintech, deep-tech, programmatūra kā pakalpojums (SaaS), aparatūras un lietu internets (IoT), un sociālās nozares jaunuzņēmumi (impact). Konferences pirmajā dienā, 21. februārī, 50 jaunuzņēmumu pārstāvjiem tiks dotas 3 minūtes, lai prezentētu savu ideju konkrētās vertikāles oficiālajai žūrijai, kura izvēlēsies piecus finālistus, kas otrajā TechChill konferences dienā kāps uz galvenās skatuves, lai cīnītos par galveno balvu. Startup pārstāvjiem būs iespēja atrādīt savas idejas ne tikai žūrijai, bet arī starptautiskajiem riska kapitāla uzņēmumu pārstāvjiem, biznesa eņģeļiem, akseleratoriem, medijiem, un, protams, 2000 cilvēku lielajai auditorijai.

    Iepriekšējie Fifty Founders battle sacensību uzvarētāji ietver tādus Baltijas startup uzņēmumus kā Infogr.am, TrackDuck, Edurio, Nordigen un Sprayprinter. Pagājušajā gadā galveno balvu, 10 000 eiro, ieguva jaunuzņēmums Anatomy Next, kas veido cilvēka ķermeņa simulatorus ārstu praksēm. “No pieteikuma procesa līdz idejas prezentācijai, Fifty Founders battle sacensības spēlēja lielu lomu, liekot mums izskaidrot produkta vērtību investīciju piesaistes procesā. Uzvara sacensībās ne tikai palielināja mūsu budžetu par 10 000 eiro, bet arī palīdzēja attīstīt biznesu, sniedzot lielisku publicitāti medijos jau no brīža, kad tika izziņoti 50 apstiprinātie pusfinālisti,” pieredzē dalās Sandis Kondrāts, Anatomy Next dibinātājs un izpilddirektors.

    Kā jau tika minēts, uzvarētājs saņems 10 000 eiro, un vēl viens jaunuzņēmums tiks izvirzīts dalībai Silicon Vikings Startup World Cup finālā Sanfrancisko, ASV, 2019. gada 17. maijā. “TechChill šķita piemērota izvēle sacensību rīkošanā, jo tāpat kā mēs, ar entuziasmu darbojas startup nozarē, un ir ieinteresēti panākt Baltijas jaunuzņēmumu atpazīstamību pasaules mērogā. Baltijas valstīs tiek radītas tik daudz lieliskas inovācijas, un Startup World Cup palīdzēs Baltijas reģionu pacelt jaunā līmeni, veidojot kontaktus visā pasaulē,” sacīja Silicon Vikings izpilddirektore Šarlote Danielsona (Charlotte Danielsson).

    Jaunuzņēmumi aicināti pieteikties līdz 14. decembrim. Nosacījumi un pieteikšanās: www.techchill.co/fifty-founders-2019/

    TechChill ir kļuvis par vienu no vadošajiem tehnoloģiju, startup un uzņēmējdarbības iedvesmas notikumiem Baltijas valstīs. Divas dienas, 2019. gada 21. un 22. februārī, Rīgā, konference pulcēs vairāk kā 2000 starptautiskus viesus un pasaulē pazīstamus runātājus, piemēram, Joshua Slayton, Cassie Kozyrkov, Chris Brown, David Ryan Polgar, Oscar Kneppers un daudzus citus. TechChill programmas ietvaros tiks diskutēts par nākotni un tās tendencēm, tiks padziļināti apspriesta tehnoloģiju kopienas pašreizējā darbība un turpmākā izaugsme, tiks apskatīta investoru un mentoru loma jaunuzņēmumu dibināšanā, tiks iztirzātas tehnoloģiju ekosistēmu atšķirības un izaugsme, kā arī tiks diskutēts par lielākajiem izaicinājumiem startup sākuma posmā – attīstība, pārdošana, darbinieku nolīgšana, paplašināšanās.

    Konference uzņems arī dažādus riska kapitāla uzņēmumus, biznesa eņģeļus, investorus un akseleratorus. Pagājušajā gadā piedalījās tādas organizācijas kā Index Ventures, Cavalry Ventures, InReach Ventures, Vertical VC, 500 Starts, Y Combinator, Hoxton Ventures, Techstars, StartupBootcamp IOT, Startup Wise Guys, Hardware Club, Karma Ventures, Change Ventures, ERAB, LauncHub, NordicBan , Open Ocean, Superhero Capital un citi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma