Web Analytics
More
    Reklāma

    Igauņi aicina apmeklēt biznesa festivālu sTARTUp Day 2019

    Jaunākie raksti

    Biznesa festivāls sTARTUp Day 2019 “From Zero to Hero” no 23. līdz 25. janvārim notiks Igaunijas pilsētā Tartu. Tas pulcēs 4000 dalībniekus un 100 pasaules līmeņa runātājus.

    Festivāls norisināsies jau trešo reizi, un šoreiz tam ir piešķirts gan jauns pasākuma formāts, gan arī norises vieta. Festivāls norisināsies 3 dienu garumā ar 2 galvenajām pasākuma dienām. Tas notiks tikko atjaunotajā Tartu Universitātes sporta kompleksā, kas ļaus piesaistīt vairāk apmeklētāju. “Pagājušajā gadā mūs apciemoja 2600 dalībnieku no 33 dažādām pasaules valstīm. Šogad mūsu mērķis ir piesaistīt 4000 cilvēku”, tā par gaidāmo notikumu izsakās sTARTUp Day projektu vadītājs Ermo Tikk.

    Reklāma

    Pasākuma galvenā tēma arī šoreiz būs “From Zero To Hero”, un tās mērķis ir iedvesmot sākuma stadijā esošo startup uzņēmumu pārstāvjus kļūt par saviem varoņiem. Šī mērķa sasniegšanai pasākuma dalībniekiem tiks piedāvātas diskusijas uz 3 skatuvēm, praktiski semināri ar profesionāļiem, pirtching sacensības un plašu demo laukumu uzņēmumu produktu izrādīšanai. Tāpat festivāls sniegs iespēju tā apmeklētājiem atrast sev līdzīgi domājošus cilvēkus un potenciālos sadarbības partnerus, iesaistoties matchmaking un networking pasākumos, kā arī festivāla ietvaros rīkotajās ballītēs.

    Daži no pasaules līmeņa runātājiem, kas uzstāsies pasākumā, ir:

    • Christer Fuglesang, Zviedrijas pirmais un līdz šim vienīgais astronauts.
    • Hermione Way, brendinga konsultante un kādreizējā sociālās vietnes Tinder Eiropas komunikācijas vadītāja.
    • David Helgason, Unity Technologies, pasaulē plaši lietotās reāla laika 3D attīstības platformas, dibinātājs un partneris. Kopā ar somu mobilo spēļu izstrādātāju Peter Vesterbacka viņi vadīs sarunu par biznesa enģeļu investīcijām.

    Un, protams, tādi Igaunijas top startup uzņēmumu dibinātāji kā Kristel Kruustük (Testlio), Kaarel Kotkas (Veriff) and Alari Aho (Toggl).

    Plašāka informācija par runātājiem pieejama šeit: https://startupday.ee/speakers. Early Bird biļetes ir pieejamas līdz 31. oktobrim. Tās iespējams iegādāties pasākuma mājaslapā: https://startupday.ee/tickets.

    sTARTUp Day 2019 biznesa festivāls tiek organizēts sadarbībā ar Tartu pašvaldību, Tartu Universitāti, Tartu zinātnes parku un Tartu startup vidi. sTARTUp Day is lielākais biznesa festivās Baltijā, un tā mērķis is sniegt izdevību startup uzņēmumu pārstāvjiem iegūt jaunus kontaktus turpmākām sadarbības un investīciju iespējām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma