Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei Watch GT sola 2 nedēļu darbību, neizmanto Wear OS

    Jaunākie raksti

    Huawei, kas kādu laiku ir bijis kluss valkājamo viedierīču segmentā, vienlaikus ar jauno Mate 20 sēriju izziņojis arī viedpulksteni Huawei Watch GT.

    Huawei Watch GT neizmanto Google Wear OS, tās vietā tiek izmantota Huawei izstrādāta LightOS. LightOS iepriekš tika izmantota Huawei fitnesa aprocēs. Lielākā LightOS priekšrocība ir pagarināts Huawei Watch GT darbības laiks ar vienu uzlādi – tiek solītas pilnas divas nedēļas ar ieslēgtu GPS un sirdsdarbības sensoru. Huawei Watch GT izstrādāts enerģijas taupīšanas režīms, kas spēj atšķirt aktīvās stundas no miegam un atpūtai paredzētajām.

    Reklāma

    Huawei Watch GT ir 1.39 collu AMOLED ekrāns, pulkstenim ir 5 ATM ūdensizturība. Tiek izmantota Truseen 3.0 tehnoloģija, kas uzlabo sirdsdarbības sensora precizitāti.

    Plānotā Huawei Watch GT cena ir 199 eiro, par Huawei Watch GT Classic modeli būs jāšķiras no 249 eiro. Pagaidām nav zināms, vai Huawei Watch GT būs oficiāli pieejams Latvijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars Baradach
    17.10.2018 13:28

    man vienīgajam šiet, ka divas nedēļas ar gps un sensoriem, ir klaji meli? :D

    Madara_Saule
    17.10.2018 13:37

    Jā, te nav precizēts… GPS ir ieslēgts visu laiku, bet ja to neizmanto skriešanas vai citu aktivitāšu laikā (bet priekš kam to turēt ieslēgtu, ja neizmato?) – tā sola un tas ir reāli. Prezentācijā teica, ka var lēnā garā noskriet maratonu (5 stundas).

    17.10.2018 21:00

    Cik saprotu, GPS darbojas līdzīgi kā telefonā – ja ir nepieciešams, tad ieslēdzas. Protams, sportojot GPS precizitāti vajag būtiski augstāku, to ieraksta visu laiku, tāpēc sporta režīmā būs ap Madaras minētajām 5h.

    svimart
    18.10.2018 00:34

    man ir hujavei 3 bante par gps nezinu un ar nevajag bet HR un viss pārējais ir ieslēgts stabili 2 nedēļas… bet sievai nopirku xiaomi 3 banti tur nemaz nav sliktāk…

    Reklāma