Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin oficiāli parāda izturīgu viedpulksteni Instinct

    Jaunākie raksti

    Garmin tikko izziņojis izturīga viedpulksteņa modeli Instinct, tas paredzēts piedzīvojumu meklētājiem dabā. Garmin Instinct ir jau nopērkams par 299 eiro, pulkstenis pieejams Graphite, Flame Red un Tundra krāsās.

    Garmin Instinct tiek solīta 14 dienu darbība ar vienu uzlādi, GPS pulkstenis spēj darbināt 16 stundas no vietas vai 60 stundas UltraTrac akumulatora taupīšanas režīmā.

    Reklāma

    Garmin Instinct saņēmis 810G militāram standartam atbilstošu temperatūras izmaiņu, trieciena un ūdens noturību (līdz 100 metriem). Garmin Instinct ir melnbalts 128 x 128 punktu ekrāns, kas ir perfekti redzams saules gaismā.

    Garmin Instinct atbalsta GPS, GLONASS un Galileo, pulkstenī iebūvēts 3-asu kompass, altimetrs, termometrs un sirdsdarbības sensors. Garmin Instinct neatbalsta sadarbību ar Garmin Connect IQ, bet pulkstenis spēj parādīt paziņojums no viedtālruņa.

    Garmin uzsver, ka Garmin Instinct spēj sadarboties ar Android un iOS operētājsistēmām, bet viedās atbildes uz saņemtajām ziņām darbosies tikai pulkstenī tikai kopā ar Android.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    edzuslv
    12.10.2018 10:17

    Lasīju vakar padziļinātu testu iekš https://www.dcrainmaker.com/2018/10/garmin-instinct-gps-watch-in-depth-review.html/amp . Izskatās, ka šis tieši vairāk ikdienai nekā sportošanai, jo gps testos bija samērā neprecīzs. Garmins kopumā arī vairs īpaši nedomā par tiem, kuriem HR neinteresē. Iepriekš izlaida divus modeļus populārākajiem modeļiem un bez HR modeļiem bija ļoti labs baterijas laiks, jo sensors aizņem daļu no baterijas vietas. Bet kopumā ņemot šis liekas labs solis, ja nekas labāks gada laikā neparādīsies, tad drošvien būs vien šis jāņem.

    Reklāma