Web Analytics
More
    Reklāma

    Lokanais Samsung Galaxy F tomēr aizkavēsies, tiks izziņota specifikācija

    Jaunākie raksti

    Lai arī Samsung visai apņēmīgi un pavisam oficiāli paziņoja par Galaxy F lokanā viedtālruņa atnākšanu vēl šajā gadā, tomēr aklie dabas spēki (lasi – fizikas likumi) likuši Samsung atkāpties soli atpakaļ – lokanais viedtālrunis tomēr iznāks tikai nākamajā gadā.

    Labā ziņa ir tāda, ka tomēr vēl šajā gadā Samsung izziņos pilnu Galaxy F tehnisko specifikāciju. Tā gaidāma nākamajā mēnesī – Samsung Developer Conference norisināsies 7. novembrī.

    Reklāma

    Baumas par Galaxy F pagaidām ir sekojošas – viedtālrunis saņems aptuveni 4.6 collu ekrānu. Protams, ekrānu nesargās Gorilla Glass, tā vietā tiks izmantots Sumitomo Chemical ražots speciāls, lokans, caurspīdīgs materiāls. Galaxy F būs drīzāk vidējās klases viedtālrunis, tas nebūs pārāk jaudīgs. Tāpat nevajag gaidīt milzu ietilpības akumulatoru, jo akumulatoru nav iespējams salocīt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    12.10.2018 07:23

    tas ir kā akumulatoru nav iespējams salocīt? autors nav redzējis divas baterijas lukturītī? hmm, kas gan notiks, ja tās savienotu ar lokaniem vadiem? varbūt lukturīti varētu uztaisīt vidū salokāmu, lai tas aizņem mazāk vietas? nu nē. tas noteikti nav iespējams. b*s*t

    Reklāma