Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi liedz iespēju iešūt Global ROM Ķīnai paredzētajos modeļos

    Jaunākie raksti

    Nav nekāds noslēpums, ka Xiaomi viedtālruņi ir lēti, bet vēl lētākas ir Xiaomi viedtālruņu modeļu Ķīnai paredzētās versijas. Xiaomi MIUI Ķīnas modeļos netiek iekļauti Google servisi, jo vienkārši Ķīnā nav pieejas Google. Pārējai pasaulei piemērotās Global ROM MIUI versijas ir bez dažādām reklāmas lietotnēm, saskarnei ir arī pieeja Google servisiem un Play lietotņu veikalam.

    Xiaomi paziņojis, ka turpmāk vairs nebūs iespējams iegādāties lētākos Ķīnas tirgum paredzētos viedtālruņus un uzstādīt tiem Global ROM, padarot tos lietojamus civilizētajā pasaules daļā.

    Reklāma

    Pagaidām Xiaomi nav atklājis, vai jaunie ierobežojumi attieksies arī uz jau lietošanā esošiem viedtālruņiem. Visticamāk, pirmās lielās problēmas un saucieni pēc palīdzības būs gaidāmi līdz ar MIUI 10 saskarnes versijas nonākšanu pie plašāka lietotāju loka. Tikai šajā mirklī, iespējams, uzzināsi, ka tavs tik feinais un lētais Xiaomi pēkšņi nogriež pieeju Play veikalam un sāk sazināties ar tevi mandarīnu dialektā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Nettwerk
    04.10.2018 16:22

    Neslepshu ka ir velme iepirkt Xiaomi Mi Mix 2, vai Mi Mix 2S. Jo jaasaka ka nav nemaz leets prieks.

    Skābene
    05.10.2018 09:49

    Ka tik kādam interneta veikalam nesanāk ieberziens!

    digitalk
    05.10.2018 11:02

    spekulācijas par sekām esošiem lietotājiem ir autora fantāzijas auglis. plašākais lietotāju loks nenodarbojas ar China ROM un Global ROM swapošanu.

    Reklāma