Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft pirmo reizi demonstrē Surface Hub 2 darbībā

    Jaunākie raksti

    Microsoft pirms gandrīz četriem gadiem izziņoja pirmās paaudzes Surface Hub – jaunu televizora tipa ierīci, kas paredzēta konferenču telpām, apvienojot iepriekš izmantotās ierīces prezentācijām un konferences zvaniem vienā digitālā tāfelē pie sienas.

    Jaunais Surface Hub 2 ir atnācis ar paplašinātu iespēju klāstu, ierīce būs pieejama ar 50.5 collu 3:2 malu attiecības ekrānu ar 4K+ izšķirtspēju. Surface Hub 2 ir pagriežams gan ainavas, gan arī portreta skatā, lai labāk attēlotu informāciju.

    Reklāma

    Surface Hub 2 būs pieejams tikai 50.5 collu izmērā, jo ierīces paredzēts saslēgt līdz pat četrām kopā, ja ir nepieciešamība pēc lielākas ekrāna platības.

    Surface Hub 2 iebūvēts pirkstu nospiedumu nolasītājs, lai katrs prezentācijas vadītājs varētu ātri piekļūt savam izveidotajam saturam. Vairs nebūs nepieciešams prezentāciju nest USB zibatmiņā vai meklēt e-pastos – ar pirkstu nospiedumu uzreiz tiksi klāt savam lietotāja kontam un izveidotajām prezentācijām vai citām datnēm.

    Diemžēl zemāk redzamā animācija ar Surface Hub 2 pagriešanu nebūs pieejama līdz 2020. gadam. Animācija atnāks kā programmatūras atjauninājums, bet tās un vairāku citu iespēju darbināšanai nāksies piepirkt klāt vēl vienu procesoru, kas ievietojams Surface Hub 2 aizmugurē.

    Surface Hub 2 cena nav zināma, šobrīd tiek solīts, ka ierīce būs nopērkama nākamā gada vidū.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma