Web Analytics
More
    Reklāma

    Philips piedāvā jaunu 31.5 collu monitoru profesionāļiem

    Jaunākie raksti

    MMD, vadošs displeju speciālists un Philips monitoru zīmolu licences partneris, paziņo par pilnīgi jaunu 31,5 collu Philips Brilliance 328P6VUBREB LCD monitoru ar iebūvētu USB-C dokošanu – ideāli piemērotu profesionāļiem, kas vēlas palielināt sniegumu un uzlabot produktivitāti. Pēc sava priekšgājēja, Philips Brilliance 328P6AUBREB, panākumiem jaunākais izlaidums iet soli tālāk: ar UltraClear 4K UHD (3840×2160) izšķirtspēju neticamai precizitātei, High Dynamic Range 600 reālistiskākiem krāsu attēliem, USB 3.1 nepieredzēti ātrai datu pārsūtīšanai, RJ-45 Ethernet savienojamību izcilai datu drošībai, kā arī milzumu ērtu funkciju, piemēram, LowBlue režīmu, MultiView un SmartErgoBase, kas uzlabo labklājību un baudījumu.

    Savienojamība un daudzveidība

    Mūsdienu profesionāļi ir multitāskinga eksperti, kas zina: lai padarītu katru dienu pēc iespējas produktīvāku, katra minūte ir jāizmanto gudri. Philips 328P6VUBREB ir aprīkots ar plašu ērtu funkciju izvēli visu nozaru profesionāļiem, kas vēlas ietaupīt laiku. Monitora iebūvētā USB 3.1 C tipa dokošanas stacija ar barošanu ietver plānu, apgriežamu USB-C savienotāju vienkāršai viena kabeļa dokošanai; kas nozīmē, ka perifērijas ierīces, kā klaviatūru, peli un drošus RJ-45 Ethernet kabeļus var viegli pieslēgt pie dokošanas stacijas, palielinot efektivitāti un vienlaicīgi samazinot kabeļu haosu. Klēpjdatorus arī var pieslēgt ar vienu USB-C kabeli augsta ātruma datu pārsūtīšanai, savukārt saderīgus klēpjdatorus var arī pieslēgt elektrības padevei un/vai uzlādēt. Vai vēl ērtāk maz ir iespējams?

    Reklāma

    Jaudīgi vizuālie rādītāji

    Daudzu profesiju pārstāvji, kā grafiskie dizaineri, fotogrāfi, redaktori, arhitekti, programmētāji un citi, paļaujas uz savu monitoru precīzu krāsu renderēšanu. Arī šajā kategorijā Philips 328P6VUBREB piedāvā vairāk. Tā augtas kvalitātes paneļi nodrošina UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160) izšķirtspējas attēlus, kamēr tā High Dynamic Range 600 tehnoloģija piedāvā bagātāku krāsu paleti kā jebkad agrāk; tā papildus tiek uzlabota ar izcilu spilgtumu un precīzākām niansēm, kas padara attēlu saistošāku un patīkamāku. Turklāt šī monitora Ultra Wide-Color tehnoloģija nodrošina īpaši plašu krāsu gammu, kā rezultātā tiek iegūti dzīvāki sarkanie, dziļāki zilie un dabiskāki zaļie toņi. 10 bitu displejs padara krāsas vēl dziļākas, pateicoties 1074 miljardiem krāsu un 12 bitu iekšējo procesoram, kas darbojas kopā, lai padarītu attēlu par īstiem krāsu svētkiem, kur to vienmērīgai, dabiskai attēlošanai netraucē gradācijas vai krāsu joslas.

    Komforts un produktivitāte

    Lai profesionāļi varētu maksimāli labi izmantot katru darba dienu, Philips 328P6VUBREB ir aprīkots tā, lai sniegtu maksimālu komfortu pie maksimālas produktivitātes. Īpaši augstas izšķirtspējas Philips Multiview displejs nodrošina aktīvo duālo savienojamību un skatu, kas nozīmē, ka lietotāji var vienlaikus strādāt ar vairākām ierīcēm blakus cita citai – gan mājās, gan birojā. Vai tā būtu blogošanā vienā ekrānā, vienlaikus klaiņojot internetā otrā, vai futbola skatīšanās kreisajā pusē, vienlaikus strādājot labajā, vai arī lasīšana galda datorā, vienlaikus rakstot klēpjdatorā; vēl nekad multitāskings nav bijis tiek vienkāršs — vai tik baudāms! Bet tas vēl nav viss. 328P6VUBREB ir pieejams arī Philips LowBlue režīma iestatījums, kas uzlabo labklājību, aizsargājot acis no potenciāli kaitīgas īsviļņu zilās gaismas staru iedarbības, kā arī SmartErgoBase, kas padara displeju īpaši ergonomisku, savukārt kabeļus — vieglāk savaldāmus, kā arī vispār ērtāku un patīkamāku lietotāja pieredzi.

    Philips 328P6VUBREB debitē 2018. gada novembrī ar ieteicamo mazumtirdzniecības cenu € 639,00.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    20.09.2018 08:17

    Vai tik šis nebūs mans jaunais monitors – it kā viss ir ko vajag!

    Reklāma